Inspiratiesessies voor horecaondernemers. Ben jij klaar voor de volgende stap?

 

Als horecaondernemer ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week bezig met jouw zaak. Misschien overweeg je het starten van een nieuw concept, zit je middenin een verbouwing of ga je jouw zaak uitbreiden. Als marktleider en partner voor een goedlopende bar met maximaal rendement kennen we bij Van Duijnen Horeca Service de uitdagingen waar horeca ondernemers dagelijks mee te maken krijgen. En begrijpen we dat door de hectiek van de dag het soms lastig is om na te denken over de ‘next step’ voor jouw onderneming.

 

Daarom komt Van Duijnen met een nieuw concept: Insight Nights. Een reeks van inspirerende avondsessies, exclusief voor horecaondernemers. Aan de hand van diverse thema’s, gastsprekers en unieke locaties faciliteren we een dialoog tussen de diverse (top) ondernemers die Nederland rijk is. Verwacht rondleidingen door gave horeca locaties, het uitwisselen van tips en inzichten met andere ondernemers en sparringsessies over ontwikkelingen in de horeca branche. Elke avond heeft een andere locatie met een eigen thema en zal worden begeleid door een gastspreker.

 

Wil je jouw zaak naar een nog hoger niveau tillen? Ben je benieuwd naar de cases van andere horeca ondernemers en wil je deelnemen aan een unieke avond die volledig door ons verzorgd wordt? Meld je dan hieronder aan voor de Insight Nights en we nemen contact met je op om de details af te stemmen. Één ding kunnen we je alvast beloven: het wordt een avond die je niet wil missen!

– Paul Kragten,
Algemeen
directeur Van Duijnen Horeca Service

 

Inschrijven

Poesiat & Kater – Amsterdam

“Uit onze bierbrouwerij komt het lekkerste bier, Van Duijnen heeft het juiste systeem. In ons proeflokaal komen deze samen. Door de samenwerking kunnen wij onze gasten het beste bieden.”

Interview Lezen

Cafe De Beurs – Utrecht

“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Van Duijnen Horeca Service. Het fijne daarvan is dat we één aanspreekpunt hebben voor onze taptechniek, tapautomatisering, koeling en taptafels. Zij geven ons goed advies en denken altijd met ons mee.”

Interview Lezen

More Itz – Drimmelen

“Dankzij de totaaloplossing van Van Duijnen heb ik volledige keuzevrijheid en kan ik mijn eigen pakket van dranken samenstellen. En gaan de inkoopprijzen omhoog, dan kan ik zonder gedoe overstappen naar een andere leverancier.”

Interview Lezen

5 Tips van succesvolle horeca ondernemers

1

Tip #1

“Blijf onafhankelijk”

Met een totaaloplossing voor drankvoorziening heb je als ondernemer volledige keuzevrijheid en kun je zelf jouw pakket van dranken + branding samenstellen.

Tip #2

“Focus op de juiste doelgroep”

Het aantrekken van de lokale doelgroep is een belangrijke pijler van ons succes. Door het vernieuwen van de bar kunnen we Reynders ook bij de Amsterdammer positioneren als een speciaalbierencafé.

3

Tip #3

“Onderneem slimmer”

Je kunt als ondernemer vaak meer besparen dan je denkt. Zo werken wij bijvoorbeeld met één centrale koelunit. De biertanks en alle barkoelingen worden hierdoor aangestuurd. Zo besparen we enorm op ons energieverbruik.

Tip #4

“Innoveer op het juiste moment”

Zorg ervoor dat innovaties zijn afgestemd op het concept van jouw zaak. Zo hebben we nu een mooie zelfbedieningsbar waarmee gasten via een bandje zelf hun drankjes tappen. Dat draagt bij aan de”experience’ en bonus: we besparen ook op personeelskosten.

5

Tip #5

“Laat je adviseren”

Maak gebruik van je netwerk en verzamel de juiste partners om je heen. Van Duijnen heeft ons altijd goed geadviseerd over de mogelijkheden om tapverlies te beperken en staat altijd voor ons klaar wanneer nodig. Dat is belangrijk in een samenwerking.

Meer tips?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We hebben nog meer tips voor je klaarstaan,
en delen deze graag via de mail met je. Wanneer je je inschrijft sturen
we je ook updates rondom de aankomende Insight Nights

 

Nieuwsbrief

De Insight Nights van Van Duijnen Horeca Service vinden plaats op een aantal unieke horecalocaties in het land. Laat je inspireren door mooie concepten en de unieke uitstraling die elke zaak rijk is. Bekijk de locaties per sessie hieronder.

Locaties Van Duijnen Insight Nights

Aanmelden!
Schrijf je in voor een geweldige avond!

 

Schrijf je in!