Aanmelden Haringparty 2024


Do 20 juni | 15.00-19.00 uur
Inspirium Amsterdam

Dit jaar kun je maar één ticket per keer bestellen, zo kan ieder ticket direct gepersonaliseerd worden.

Georganiseerd door Inspirium 

Dit event wordt georganiseerd door het Inspirium. En vindt plaats op onze vertrouwde locatie aan het IJ in Amsterdam Noord. Verwacht heerlijke hapjes, drankjes én muziek. En natuurlijk verse Hollandse Nieuwe! Dé kans om kennis & inspiratie op te doen bij verschillende hospitality disciplines. Kom netwerken met het team Van Duijnen Horeca Service, onze relaties en alle partners van het Inspirium.

Vergeet je niet het toegangsbewijs mee te nemen?

Partners van het Inspirium

Van Duijnen Horeca Service is één van de partners van het Inspirium. Dit is een collectief van partners, met ieder hun eigen expertise op het gebied van hospitality. Deze disciplines werken gezamenlijk aan het creëren van de ultieme gastbeleving. Alle partners van het Inspirium staan voor je klaar tijdens dit netwerk event. Ervaren gesprekspartners die jou kunnen inspireren over o.a.: verlichting, meubilair, groenbeleving, dranktechniek, bedrijfskleding, automatisering, linnen en veel meer.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall