Aanmelden Haringparty

  1. Home
  2. Horeca
  3. Aanmelden Haringparty

Dinsdag 21 juni | 15.00 – 19.00 uur | Inspirium Amsterdam

Nieuwe tijden zijn aangebroken maar… oude tradities blijven bestaan! Wij nodigen jou van harte uit voor onze Inspirium Haringparty op de vertrouwde locatie aan het IJ in Amsterdam Noord. Uiteraard onder het genot van een hapje, drankje en Hollandse Nieuwe! Neem je het toegangsbewijs mee?

Bezig met een startup? Een verbouwing op de planning? Wil jij sparren met experts? Over bijvoorbeeld personeelstekort, beleving, kwaliteit, rendement of verduurzamen van je zaak? Kom netwerken met het team Van Duijnen Horeca Service, onze relaties en alle partners van het Inspirium.

Dé kans om kennis & inspiratie op te doen bij verschillende hospitality disciplines. Hét moment om zelf te ervaren hoe het is om te Doseren en Registeren.

Van Duijnen Horeca Service is één van de partners van het Inspirium. Dit is een collectief van partners, met ieder hun eigen expertise op het gebied van hospitality. Deze disciplines werken gezamenlijk aan het creëren van de ultieme gastbeleving.

De partners van het Inspirium Amsterdam

Alle partners van het Inspirium staan voor je klaar tijdens dit netwerk event. Ervaren gesprekspartners die jou kunnen inspireren over o.a.: verlichting, meubilair, groenbeleving, dranktechniek, bedrijfskleding, automatisering, linnen en veel meer.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Deze bedrijven werken al met ons samen

Zelftaptafel bij Heeren van Bommel in Zaltbommel
Deze bier- en postmixzuil maakt de bar bij Trinity Amsterdam compleet
Menu