Barautomatisering maakt het makkelijker voor horecaondernemers en hun medewerkers | Van Duijnen Horeca

Barautomatisering

 1. Home
 2. Barautomatisering

Meer uit je drankverkoop halen?

Dat kan! Barautomatisering helpt je daarbij. Aan de ene kant door altijd perfecte doseringen te schenken. Zo stop je onnodige drankverspilling in jouw horecazaak. Wist je dat tappen van wijn, gedistilleerd, frisdrank en zelfs bier in één simpele handeling lukt? Zonder bij tappen. Ook voor de wat onervaren medewerkers is tappen makkelijk.

Beheersbare verkoopprijs?

Lukt het jou nog? Een mooie verkoopprijs te blijven hanteren? Zonder in te leveren op marge? Wanneer je gebruik maakt van barautomatisering maak je direct een einde aan onnodige verspilling. Minder verspillen betekent minder inkopen. Voor dezelfde omzet. Barautomatisering is de oplossing om je verkoopprijs beheersbaar te houden.

Barautomatisering | Doseren & Registreren

Door te doseren tapt iedereen altijd in één handeling precies de correcte hoeveelheid. Tappen zonder onnodig te verspillen, met barautomatisering kan iedereen het! Registreren zorgt ervoor dat je altijd heel makkelijk ziet wat getapt is. Vanaf iedere locatie, voor ieder tappunt. Het gebeurt ons allemaal wel eens, iets vergeten. Zo gebeurt dat ook wel eens in alle drukte. Snel het biertje tappen voor die ene gast. En door. Registreren zorgt dat ook die drankjes zichtbaar zijn in de kassa. Een prettig geheugensteuntje voor je hardwerkende medewerkers als het ware.

Barautomatisering DashBar

DashBar is onze eigen barautomatisering. Het een gebruiksvriendelijke tool wat werkt met een overzichtelijk online dashboard. Met deze barautomatisering stop jij drankverspilling. Je krijgt niet alleen inzicht over je drankenstromen, maar ook controle. Barautomatisering DashBar werkt prettig en levert je ook nog eens veel op.

Overzicht en controle met Dashbar Tapautomatisering
Doseren

Je kunt een tapkraan uitrusten met doseringen. Per kraan kun je meerdere doseringen instellen, bijvoorbeeld fluitje, vaasje en pitcher. Iedereen kan zo makkelijk in één keer een perfect biertje tappen.

 • 15% minder tapverlies
 • Mogelijk op bestaande bierkranen
 • Bijtappen verleden tijd
 • Duurzaam ondernemen door minder drankverspilling
 • Gebruiksvriendelijk tappen: snel en makkelijk
Registreren

Door te registreren zijn al je getapte dranken moeiteloos zichtbaar in de kassa. Wist je dat 10 niet aangeslagen drankjes per dag jou per jaar al snel €10.000,- aan drankomzet scheelt?

 • Alle getapte biertjes zichtbaar
 • Getapt versus aangeslagen makkelijk inzichtelijk
 • Meer inzicht en controle
 • Direct bijsturen, niet meer achteraf oplossen
 • Meer drankomzet
 • Registreren zonder dosering mogelijk
Rekenvoorbeeld Tapautomatisering Bier door te Doseren en Registreren scoor jij meer winst.

Deze bedrijven maken al gebruik van Barautomatisering

Wat kunnen horecaondernemers met Barautomatisering?

Doseren

De juiste dosering betekent veel minder verspilling van drank. Op jaarbasis kan je dit een kostenbesparing van tienduizenden euro’s opleveren.

Registreren

In het dashboard zie je precies wat is getapt. Te integreren met je kassa, zodat je daarin ook de getapte drankjes ziet. Minder ‘weggeven’ / vergeten = meer winst!

Beheren

Via de cloud kun je vanaf elke locatie de tapactiviteiten monitoren en je bar aansturen. Verbruik is direct zichtbaar, dus makkelijk voorraadbeheer.

Serveren

Serveer gemakkelijk en snel. Waardoor je omzet verhoogd. Altijd perfect getapte biertjes en juiste maatjes. Een betere service en beleving voor je gasten.

Innoveren

Up-to-date blijven met nieuwe functionaliteiten die er bij komen, zoals duurzamer koelen en informatie voor een data gedreven bedrijfsvoering.

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Dit kun jij extra verdienen

Bereken zelf je besparing!

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Menu