Congres Podia | Festivals | Evenementen. Heb jij de Van Duijnen Horeca video gezien?

Ontdek alle trends en ontwikkelingen, kom naar het Congres Podia | Festivals | Evenementen.

Jens Bouwens Manager Horeca bij Ziggo DomeDoe inspiratie op en laat je informeren over trends en ontwikkelingen tijdens de vele sessies. Van Duijnen faciliteert ook een interessante workshop gegeven door Jens Bouwens, Manager Horeca bij Ziggo Dome om 16.00 in zaal Dublin van Social Impact Factory. In deze interactieve sessie gaat Jens in op de grootste uitdagingen voor horeca en beantwoordt al je vragen om jou verder te helpen het optimale uit je horecavoorziening te halen. Lees verderop meer info over wat je kunt verwachten.

Bekijk het hele programma en alle deelsessies.

Programma

09:30 – 10:15 uur Ontvangst
10:30 – 11:15 uur Plenaire opening met Michael Foley. O.l.v. dagvoorziter Evita de Roode.
11:30 – 13.15 uur Deelsessies
13:00 – 14:00 uur Lunch
14:00 – 17:00 uur Deelsessies
17:00 – 18:00 uur Borrel (wordt aangeboden door Van Duijnen Horeca Service)

Dit congres trok vorig jaar 900 muziekprofessionals en is een perfecte plek om collega’s te ontmoeten, relaties te onderhouden en nieuwe contacten te leggen.

Kennis delen over de horeca in de branche

Als partner van de VNPF en leverancier van tap- en koeltechniek en tapautomatisering bij de Ziggo Dome faciliteert Van Duijnen Horeca Service een inspirerende workshop: Wat zijn de grootste uitdagingen voor horeca binnen podia en hoe tackle je die? door Jens Bouwens, Manager Horeca bij de Ziggo Dome.

Hoe haal je het optimale uit jouw horecavoorziening? Vraag het Jens Bouwens, Manager Horeca bij Ziggo Dome

16.00 uur in zaal Dublin in Social Impact Factory  In deze interactieve sessie geeft Jens Bouwens antwoord op al je vragen en vertelt over zijn uitdagingen sinds de start van de concertzaal in 2012. Hoe hebben zij een professioneel horecabedrijf gebouwd met een maximale omzet en rendement uit hun drankverkoop? Je krijgt eerlijke antwoorden en tips die jou kunnen inspireren en verder helpen. Zo kom je meer te weten over de DO’s en DONT’s in de horeca bij jouw podium of event.

Kijk op congrespodiafestivalsevenementen.nl voor alle info of meld je direct aan

Ziggo Dome, succesvolste concertzaal van ons land

Ziggo Dome is in juni 2012 geopend in Amsterdam. Deze unieke concertzaal biedt ruimte aan maximaal 17.000 bezoekers die tijdens het concert allemaal snel aan de bar hun drankjes willen bestellen. Het gebouw is ontworpen voor versterkte muziek, maar is multi-inzetbaar bijv. ook te gebruiken voor tennis- en korfbalwedstrijden, een olympisch zwembad of een ijsbaan.

Van Duijnen verantwoordelijk voor de dranktechniek in Ziggo Dome.

Bij de Ziggo Dome is Van Duijnen Horeca Service verantwoordelijk voor de techniek achter de drankvoorziening, de tapautomatisering en leverde alle drankinstallaties voor frisdrank, gedistilleerd en wijn. Zij legden bijna 5,5 km drankleidingen aan en bouwden maar liefst 60 verkooppunten op 25 bars op 4 verschillende verdiepingen. Met 10 gekoelde opslagplekken voor gedistilleerd, fris en wijn en 4 biercellen met 34.000 liter bier. De tapautomatisering zorgt ervoor dat het barpersoneel bij alle verkooppunten snel kan werken. Ook worden alle geschonken drankjes goed gedoseerd en geregistreerd. Van Duijnen biedt als geen ander oplossingen aan om kwalitatieve drankverkooppunten op maat te maken. Lees meer.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall