Beursplanning 2022

Beurs

Kom jij onze stand bezoeken?

4 x Waarom jouw bezoek waardevol is

Alsmaar stijgende inkoopprijzen
Wanneer prijs je jezelf uit de markt? Wat wil jouw gast maximaal betalen voor bijvoorbeeld een vaasje? Wil jij je verkoopprijs én je marge beheersbaar houden? 

Ervaar het zelf
Tap gewoon zelf een glas bier, wijn of gedistilleerd met onze tapsystemen. Ervaar zelf hoe makkelijk het is om gedoseerd te tappen! En je kunt ook bekijken hoe dat er dan in een kassa uitziet. Meer info over Doseren en Registreren?

Het personeelstekort blijft
Het is dé uitdaging van nu. Dit probleem gaat niet meer weg. Hoe kun je jouw positie versterken? Selfservice concepten kunnen je helpen! Zet ze in als hulptroepen! Welke toepassing zou bij jou passen? Wat is de ervaring van anderen?

Wij zijn de One Stop Shop voor je dranktechniek
Alle installaties die je nodig hebt voor een goedlopende bar vind je bij ons! Van flessenkoeling tot tankbierinstallatie, van selfservicebar tot centraal koelsysteem. Wij geven niet alleen advies, maar installeren én onderhouden al deze installaties ook. Eén aanspreekpunt, één partner voor je barinstallaties! Dat scheelt tijd en geeft rust.

Bezoek onze stand hier

Beurs
Locatie
Datum
Standnummer
Recreatie Vakbeurs
Evenementenhal
Energieweg 2, Hardenberg
dinsdag 15 t/m
donderdag 17 november
830
Horeca Expo
Flanders Expo
Maaltekouter 1, Gent
zondag 20 t/m
donderdag 24 november
1151
Horecava
RAI
Europaplein 24, Amsterdam
maandag 9 t/m
donderdag 12 januari ’23
01.440

Een afspraak op de beurs? Dat kan!

Wil je meteen met jouw regionale accountmanager in contact komen? Wellicht vind je het dan prettig om een afspraak te maken. Neem gerust contact met ons op.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall