Beursplanning 2022

 1. Home
 2. Beurs
 3. Beursplanning 2022
Beurs

Kom jij onze stand bezoeken?

3 x Waarom jouw bezoek waardevol is

 1. Ervaar het zelf
  Tap gewoon zelf een glas bier, wijn of gedistilleerd met onze tapsystemen. Ervaar zelf hoe makkelijk het is om gedoseerd te tappen! En je kunt ook bekijken hoe dat er dan in een kassa uitziet. Meer info over Doseren en Registreren? Waarom Doseren en Registreren eigenlijk onmisbaar is voor iedere professionele horecazaak. 
 2. Het personeelstekort blijft
  Het is dé uitdaging van nu. Dit probleem gaat niet meer weg. Hoe kun je jouw positie versterken? Selfservice concepten kunnen je helpen! Zet ze in als hulptroepen! Welke toepassing zou bij jou passen? Wat is de ervaring van anderen? Personeelstekort blijft, ben jij voorbereid? 
 3. Wij zijn de One Stop Shop voor je dranktechniek
  Alle installaties die je nodig hebt voor een goedlopende bar vind je bij ons! Van flessenkoeling tot tankbierinstallatie, van selfservicebar tot centraal koelsysteem. Wij geven niet alleen advies, maar installeren én onderhouden al deze installaties ook. Eén aanspreekpunt, één partner voor je barinstallaties! Dat scheelt tijd en geeft rust.

Bezoek onze stand hier

Beurs
Locatie
Datum
Standnummer
BBB
MECC
Forum 100, Maastricht
maandag 10 t/m
woensdag 12 oktober
D316
Horeca Expo
Flanders Expo
Maaltekouter 1, Gent
zondag 20 t/m
donderdag 24 november
1151
Horecava
RAI
Maaltekouter 1, Gent
maandag 9 t/m
donderdag 12 januari ’23
01.440

Een afspraak op de beurs? Dat kan!

Wil je meteen met jouw regionale accountmanager in contact komen? Wellicht vind je het dan prettig om een afspraak te maken. Neem gerust contact met ons op.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Deze bedrijven werken al met ons samen

Zelftaptafel bij Heeren van Bommel in Zaltbommel
Deze bier- en postmixzuil maakt de bar bij Trinity Amsterdam compleet
Menu