Beursplanning 2024

Beurs

Kom jij ons bezoeken?

Waar je ons kunt vinden in 2024? Dát vind je hieronder. Natuurlijk kun je ook altijd een afspraak met ons maken bij onze showroom in het Inspirium of bij een relatie van ons.

Beurs  / Event
Locatie
Datum
Standnummer
Horecava Rai Amsterdam maandag 8 t/m 11 januari ’24 01.440 & 07.410
Haringparty Inspirium Inspirium Amsterdam donderdag 20 juni ’24 Showroom
Congres Podia Festivals Evenementen Tivoli Utrecht maandag 16 september ’24 aanwezig bij borrel
Gastvrij Rotterdam Ahoy Rotterdam maandag 23 t/m 25 september ’24 3400
BBB Maastricht MECC Maastricht maandag 7 t/m 9 oktober ’24 F406 *nieuwe plek
Horeca Expo Flanders Gent zondag 17 t/m 20 november ’24 1151
Horecava 2025 Rai Amsterdam maandag 13 t/m 16 januari ’25 01.440
Horeca Trends Bier uit de automaat, bierautomaat Tappy by Van Duijnen Horeca Service

Dit kun je uit een bezoek aan onze stand halen

Marges onder druk
Staan je marges onder druk? Ervaar jij dat jij je verkoopprijs niet verder kunt verhogen? Wil jij jezelf niet uit de markt prijzen? Kom bij ons langs en ontdek de mogelijkheden van tapautomatisering Doseren en Registreren. De manier om je verkoopprijs én je marge te redden.

Kom zelf Doseren en Registreren
Tap gewoon zelf een glas bier, wijn of gedistilleerd met onze tapsystemen. Ervaar zelf hoe makkelijk het is om gedoseerd te tappen! En je kunt ook bekijken hoe dat registreren er in een kassa uitziet. Alvast zien hoe je kunt doortappen met tapautomatisering?

Personeelstekort blijft
Dit probleem gaat niet meer weg. Hoe maak je je klaar voor de toekomst? Wat kun je doen? Horeca automatisering kan je positie versterken. Bijvoorbeeld een slimme baroplossing zoals een selfservice bar, bierautomaat Tappy of een biercocktailtap. Welke baroplossing zou in jouw zaak het verschil maken? 

One Stop Shop voor je dranktechniek
Alle installaties die je nodig hebt voor een goedlopende bar vind je bij ons! Van flessenkoeling tot tankbierinstallatie, van selfservicebar tot centraal koelsysteem. Wij geven niet alleen advies, maar installeren én onderhouden al deze installaties ook. Eén aanspreekpunt, één partner voor je barinstallaties! Dat scheelt tijd en geeft rust.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall