De tweede locatie: CityHub Rotterdam | CityHub hotel concept

CityHub Rotterdam begin van wereldwijde uitrol

Proost bij Cityhub RotterdamDe locatie in Rotterdam is het begin van een wereldwijde uitrol van dit innovatieve hotelconcept. CityHub is een startup van vrienden Sem Schuurkes (34) en Pieter van Tilburg (32). Deze jonge ondernemers wilden de traditionele hotelervaring beter te laten aansluiten bij de huidige tijdsgeest en technologische mogelijkheden. En reizen naar steden betaalbaarder en toegankelijker maken.

Comfort die wel betaalbaar blijft

Sem en Peter kregen dit idee tijdens hun eigen reizen. Zij merkten dat het huidige aanbod niet meer aansloot bij hun wensen en dat er een groot gat bestond tussen hostels en hotels. Met hun hotelconcept CityHub springen ze hierop in. CityHub combineert de privacy en het comfort van een hotel met het communitygevoel en de lage prijs van een hostel. CityHub richt zich op de nieuwe reiziger van 20 – 35 jaar, die behoefte heeft aan een gepersonaliseerde reiservaring. Met insider tips kan hij het maximale uit zijn bezoek aan de stad halen.

CityHub app en WiFi-to-go

Via de CityHub app hebben de gasten toegang tot een interactieve travel guide met een geïntegreerde chat die gasten met elkaar verbindt. Zo kunnen nieuw gevonden hotspost met elkaar gedeeld kunnen worden. Verder biedt CityHub Rotterdam en Amsterdam haar gasten ook nog WiFi-to-go aan: een mobiele router waarmee gasten altijd en overal in kunnen checken wat er te doen is in de betreffende stad.

Gasten kunnen zelf de bar bedienen

Na een korte pilot met enkele hubs in de Helmerstraat werd de eerste echte CityHub in oktober 2015 in Amsterdam geopend, vlak bij de populaire Foodhallen in Amsterdam Oud West. Na het grote succes in Amsterdam vestigt CityHub Rotterdam zich in een historische pand aan de levendige Witte de Withstraat in Rotterdam. Met maar liefst 126 strak vormgegeven privé slaapunits, ‘Hubs’. Klik hier als je wil binnenkijken bij Cityhub Rotterdam.

Geef met je polsbandje de bar vrij bij Cityhub Rotterdam

Met behulp van een persoonlijk polsbandje kan de reiziger eigenhandig inchecken en zelf de bar bedienen. Gasten kunnen met dit polsbandje bij de zelfbedieningsbar geplaatst door Van Duijnen Horeca Service zelf een biertje tappen. Maar ook een sterk drankje, wijntje of frisje inschenken of een lekker kopje koffie. Het verbruik komt dan vanzelf op hun rekening.

 

Gasten kunnen tijdens hun verblijf altijd en overal hulp en advies vragen aan de CityHosts die alle ins en outs van de stad kennen. Zij zijn 24 /7 bereikbaar via de CityHub app en lopen rond in de Hangout.

Hubs bij Cityhub Rotterdam CityHub gaat de wereld veroveren

Na Cityhub Amsterdam en Cityhub Rotterdam wil CityHub ook naar het buitenland. In de komende drie jaar zal CityHub vestigingen openen in Londen, Parijs, Kopenhagen en Lissabon. Hierna volgen ook  andere grote toeristensteden in Europa. Daarna willen ze verder uitbreiden en de rest van de wereld veroveren.

Lees verder over hoe je selfserviceconcepten in kunt zetten als hulptroepen.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall