Zo kun jij je bierbonus verdubbelen! | Van Duijnen Horeca

Direct meer verdienen aan je drankverkoop, zonder investering vooraf

Tapautomatisering

Meer opbrengst zonder grote investering

De Van Duijnen Leaseconstructie maakt het mogelijk om met geautomatiseerde bierkranen te werken die direct een besparing op de inkoopkosten van bier opleveren. Met de lease mogelijkheid kan je dus direct extra verdienen zonder grote bedragen vooraf te investeren. De maandelijkse leasetermijnen drukken als kosten – ook fiscaal – op je resultatenrekening.

Met € 129,- tot wel € 1.280,- p.m. extra verdienen

Een rekenvoorbeeld

Kosten:
2 automatische kranen + Dashbar Dashboard + licentiekosten = € 129,- per maand

Opbrengsten:
200 hectoliter pils (+/- € 40.000,-) – 15% minder tapverlies = € 500,- per maand
260 extra aangeslagen drankjes per maand (10 per dag) = € 780,- per maand

In dit voorbeeld kun je met € 129,- wel € 1.280,- per maand extra verdienen!

Simpel aan te vragen

Je hoeft geen ingewikkelde jaarcijfers aan te leveren, geen gedoe. Het werkt simpel. Op basis van je KvK nummer, bedrag en de looptijd krijg je direct te horen of leasen mogelijk is.

Hoe werkt het?

Het gaat om operationele lease. De leasemaatschappij is hierbij, zowel economisch als juridisch, eigenaar van de apparatuur. Je huurt van de leasemaatschappij. Je gaat een contract aan voor een vooraf vastgestelde periode. En je betaalt een vaste vergoeding per maand die is gebaseerd op de verkoopprijs en de looptijd. Aan het eind van deze looptijd kun je de tapautomatisering tegen een klein (vooraf vastgesteld) bedrag overnemen. Indien gewenst, is financial lease ook mogelijk.

Gratis vrijblijvend advies

Neem contact op voor vrijblijvend advies. Bel 036 – 538 78 78 of stuur je naam en emailadres naar info@vanduijnen.nl. Graag laten we je zien hoeveel je bespaart op je bierinkoop met een berekening op maat en wat jouw leasemogelijkheden zijn.

Zo kun je snel meer verdienen aan je bierverkoop zonder grote bedragen vooraf te investeren

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Tafel biertap in karaoke kamer Amsterdam