Waarom water tappen een logische keuze is

Hoe jij makkelijk duurzame impact maakt

Schenk jij tijdens evenementen ook flesjes water uit bij de bar? Natuurlijk! Veiligheid is belangrijk. ‘Echt natuurlijk’ is het alleen niet. Eigenlijk is het best absurd. Heb jij wel eens nagedacht over de reis die dat flesje achter de rug heeft? Van productie-, vulproces tot aan distributie. Wat denk je van de gekoelde baropslag? Of de uren die je kwijt bent met bijvullen en emballage. Zeker nu nog strengere regels omtrent plastic in het verschiet liggen. Wil jij verduurzamen? Je co2 voetafdruk verbeteren? Dit doe je heel eenvoudig met een watertapinstallatie.

Veel duurzamer en echt veel goedkoper

Wil jij makkelijk en snel impact maken? Minder verpakkingsmateriaal, minder transport, minder inkopen, minder slepen, minder bijvullen. Stop met water uitschenken, start met water tappen. Gewoon direct in het glas. Met een watertapinstallatie heb jij altijd gezuiverd en gekoeld water. Plat én bruis. Het eindresultaat is gelijk, alleen gaat er heel wat minder aan vooraf. Zo draag jij op een hele simpele manier bij aan een lagere c02 uitstoot.

Bierzuilen bij de Kanarieclub in Amsterdam

Flessenwater versus kraanwater

Er zijn strenge kwaliteitseisen voor flessen- en kraanwater. Wist je echter dat de kwaliteitseisen voor kraanwater strenger zijn? Dat ze aan flessenwater vaak elementen moeten toevoegen? Lang niet al het plastic gerecycled wordt? Je voor 1 liter bronwater 3 liter water nodig hebt? Het kraanwater van Nederland behoort tot de beste ter wereld. Een watertapinstallatie is ook nog eens uitgerust met een waterfilter. De conclusie? Een watertapinstallatie een kwalitatieve oplossing waarmee jij direct duurzame impact maakt.

Snel terugverdiend én gaat jarenlang mee

De investering voor een watertapinstallatie is regelmatig binnen een half jaar terugverdiend. Hoeveel kratten water koop jij per jaar tegen in? Tegen welke prijs? Stel dit zijn bij jou 1.000 kratten met een inkoopprijs van €7,-. Dan is het goed mogelijk dat jij de investering binnen een half jaar al terugverdiend. En een watertapinstallatie gaat jarenlang mee. Reken uit je voordeel!

Duurzaam ondernemen in de horeca zoals bij DeDakkas in Haarlem

De Dakkas in Haarlem

Een project waarbij de klant voor Van Duijnen Horeca Service koos vanuit de duurzaamheidsgedachte. Zij kozen o.a. voor een duurzame centrale koelunit, lees waarom.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall