Zo kun jij je bierbonus verdubbelen! | Van Duijnen Horeca

Veel ondernemers kijken uit naar de bierbonus van januari. Word het een vakantie, een nieuwe kassa, of een andere investering? De prioriteitenlijst verschilt nog wel eens. Er is echter een manier om de bonus zodanig in te zetten dat deze dubbel naar je terug komt.

Minder inkoop + meer verkoop = meer winst

Vraag de accountmanager van je brouwer eens hoeveel bier er uit een fust gaan: 180. Ofwel een tapverlies van 9%. Waarom geen 200? Ondanks dat je goed kunt tappen is het on-overkomelijk dat er in ieder glas net een paar milliliter teveel gaat (te weinig tappen we bij) en er veel door het putje stroomt. Vraag een onervaren barman/dame eens een klein fluitje te tappen: vaak zijn er 2 getapt om er 1 te maken. Door je pils te tappen met een kraan van Van Duijnen Horeca Service doseer je perfecte glazen, dit bespaart je 15%. Zonder overdrijven.

Drankjes vergeten aan te slaan in de kassa

Hoe vaak overkomt het jou dat je personeel is vergeten wat drankjes aan te slaan in de kassa? Door de bierkraan te koppelen met de kassa word niks meer vergeten. Biertje getapt? Op de kassa blijft “-1 bier” staan tot deze is aangeslagen. 10 vergeten drankjes per dag is 10.000,- per jaar. Reken maar na. Barautomatisering is dus de moeite waard. De ervaring leert dat de installatie binnen een half jaar is terugverdiend. Daarna telt alles op bij je winst. En dan kan die vakantie, kassa of toiletgroep alsnog!

Bereken direct jouw voordeel of maak een afspraak

Wil je direct jouw voordeel berekenen? Maak dan gebruik van onze rekentool Reken uit je winst. Daar bereken je zelf eenvoudig jouw voordeel. Liever een afspraak plannen met een van onze adviseurs voor een advies op maat? Bel ons dan op 036 – 538  78 78. Je kunt natuurlijk ook je gegevens hier achterlaten. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op met jou.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall