Hoe verdubbel ik mijn bierbonus?

  1. Home
  2. Tapautomatisering
  3. Hoe verdubbel ik mijn bierbonus?
Tapautomatisering

Veel ondernemers kijken uit naar de bonus van januari. Word het een vakantie, een nieuwe kassa, of een andere investering? De prioriteitenlijst verschilt nog wel eens. Er is echter een manier om de bonus zodanig in te zetten dat deze dubbel naar je terug komt.

Minder inkoop + meer verkoop = meer winst

Vraag de accountmanager van uw brouwer eens hoeveel bier er uit een fust gaan: 180. Ofwel een tapverlies van 9%. Waarom geen 200? Ondanks dat je goed kunt tappen is het on-overkomelijk dat er in ieder glas net een paar milliliter teveel gaat (te weinig tappen we bij) en er veel door het putje stroomt. Vraag een onervaren barman/dame eens een klein fluitje te tappen: vaak zijn er 2 getapt om er 1 te maken. Door je pils te tappen met een kraan van Van Duijnen Horeca Service doseer je perfecte glazen, dit bespaart je 15%. Zonder overdrijven.

“Hoeveel cappucinno had u ook alweer?”

We krijgen de vraag allemaal wel eens: personeel vergeet nog wel eens iets aan te slaan. Door de bierkraan te koppelen met de kassa word niks meer vergeten. Biertje getapt? Op de kassa blijft “-1 bier” staan tot deze is aangeslagen. 10 vergeten drankjes per dag is 10.000,- per jaar. Reken maar na. Automatiseren is dus de moeite waard. De ervaring leert dat de installatie binnen een half jaar is terugverdiend. Daarna telt alles op bij uw winst. En dan kan die vakantie, kassa of toiletgroep alsnog!

Bereken direct jouw voordeel of maak een afspraak

Wil je direct jouw voordeel berekenen. Dan ga je naar onze website Rekenuitjewinst.nl. Daar bereken je zelf eenvoudig jouw voordeel.
Liever een afspraak plannen met een van onze adviseurs voor een advies op maat? Dan kun je hier jouw gegevens achter laten en nemen we zo spoedig mogelijk contact op.
Wil je liever telefonisch contact? Dan bel je ons op telefoonnummer 036 – 538  78 78. We helpen je graag verder!

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Deze bedrijven besparen al

Menu