Koeltechniek voor perfe

Koeltechniek

  1. Home
  2. Koeltechniek

Professionele en goed onderhouden koeltechniek is van essentieel belang voor jouw horecazaak. Hiermee waarborg je de kwaliteit van je producten en verklein je de kans op storingen. Zodat je alle gerechten en dranken altijd in perfecte conditie uitserveert. Ook onderneem je duurzaam wanneer je werkt met slimme, ruimte- en energiebesparende koeltechnische oplossingen. Dit kan je veel opleveren. Zo bespaar je met een centraal koelsysteem tot wel 25% op je energiekosten. Wij bieden een ruim koeltechnisch assortiment: van barkoeling, fustenkast, vriescel tot duurzame centrale koelunit.

Je kunt bij ons terecht voor advies, installatie en onderhoud van je koeltechnische oplossingen. En wij beschikken over een landelijk servicenetwerk. Zo zijn we altijd bij je in de buurt. En dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Koeltechniek zoals flessenkoelingen, lades voor flesjes.

Dit kun jij extra verdienen

Bereken zelf je besparing!

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Menu