Diverse horeca koelingen: van fustenkast tot centraal koelsysteem | Van Duijnen Horeca

Koeltechniek

Professionele horeca koelingen

Het is van essentieel belang voor jouw horecazaak. Hiermee waarborg je de kwaliteit van je producten en verklein je de kans op storingen. Zodat je alle gerechten en dranken altijd in perfecte conditie uitserveert. Ook onderneem je duurzaam wanneer je werkt met slimme, ruimte- en energiebesparende horeca koelingen. Dit kan je veel opleveren. Zo bespaar je met een centraal koelsysteem tot wel 25% op je energiekosten. Wij bieden een ruim assortiment aan horeca koelingen: van barkoeling, fustenkast, vriescel tot duurzame centrale koelunit.

Advies, installatie én onderhoud

Je kunt bij ons terecht voor advies, installatie en onderhoud van je horeca koelingen. En wij beschikken over een landelijk servicenetwerk. Zo zijn we altijd bij je in de buurt. En dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Deze bedrijven maken al gebruik van Koeltechniek

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief