Medewerkers Salesteam Van Duijnen Horeca Service in het Inspirium Breda

Leer ons team kennen: Maaike

Waarom werken onze medewerkers bij ons? Wat is hun verhaal? Wat vinden ze het mooiste aan hun werk? Dit keer: Maaike Zilverberg, de enige dame in ons salesteam. Ze werkt nu twee jaar bij ons. Maaike staat met haar achtergrond als biersommelier uitstekend haar mannetje tussen alle heren in dit team. Wij stellen haar met plezier aan jou voor.

Hoi, ik ben Maaike. Ik kom uit omgeving Rotterdam. Hier ben ik al jarenlang actief in de bier- en horecamarkt. Als accountmanager, trainer en ook zeker als liefhebber.

IJzersterke medewerkers achterban

We vragen haar hoe ze bij ons terecht gekomen is: “Via via hoorde ik over Van Duijnen Horeca Service en deze functie. In eerste instantie twijfelde ik of de functie niet te technisch was voor mij. Maar ik hou wel van een uitdaging, daarom heb ik de sprong toch gewaagd. En daar ben ik nog steeds blij mee. Ik voel mij gesteund door de ijzersterke achterban. Technische en gedreven monteurs die hun ervaringen graag delen. Ik leer echt veel van hen en dat maakt dit werk extra leuk.”

De standaard is maatwerk

Accountmanager Maaike en salesmanager Martijn Van Duijnen Horeca Service“Daarbij is alles bij Van Duijnen Horeca standaard maatwerk, hoe gaaf is dat! Je bent continue aan het meedenken met horecaondernemers. En dat is een taal die ik goed spreek. Een passend voorstel neerleggen waarmee zij het meeste uit hun onderneming kunnen halen, dat vind ik fantastisch.”

Het hele pakket

Maaike ervaart Van Duijnen Horeca Service als een bedrijf met korte lijntjes. Waarom ze denkt dat haar relaties voor ons kiezen? “Wij bieden het hele pakket en we hebben een groot servicenetwerk. We zijn gewoon echt een gevestigde naam denk ik. Niet voor niets doen wij zaken met de grotere partijen in de drankwereld.”

Regie in eigen hand

Beurs team accountmanager Van Duijnen Horeca Haar antwoord op wat zij horecaondernemers aan zou raden: “Probeer ten alle tijden de regie in eigen hand te houden. Wees alert op dat je goede tapinstallaties hebt, blijf zelf nadenken en je gevoel volgen.”

Rayon

Je komt haar tegen in Zuid Nederland, van Den Haag tot Maastricht. En zelfs in België.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall