Leer ons team kennen: planner Tim

Waarom werken onze medewerkers bij ons? Wat is hun verhaal? Wat vinden ze het mooiste aan hun werk? Dit keer onze planner Tim aan het woord.

In deze blog kom jij meer te weten over Tim en wat zijn werk als planner inhoudt.

Spin in het web

De uitdrukking ‘spin in het web’ is hem op het lijf geschreven. Een ware verbinder die je altijd een luisterend oor biedt. En je komt er bij Tim eigenlijk pas achter dat het een hectische dag was als hij naar huis gaat en dit op weg naar buiten aan je vertelt. Over stressbestendig gesproken..

Afwisselende functie

Tim werkt sinds 2021 bij ons, als coördinator planning. Op de vraag wat hij het leukste vindt aan dit werk is zijn antwoord: “Het is echt een afwisselende functie. Zo heb ik veel contact met onze buitendienst monteurs en met onze klanten. Maar ik spreek ook veel collega’s van andere afdelingen.”

Service en Onderhoud Tap Koeltechniek Van Duijnen Horeca Service

Installeren en onderhouden van dranktechniek

“Van Duijnen Horeca Service installeert en onderhoudt diverse dranktechniek. Denk hierbij aan tapautomatisering, diverse tapinstallaties en ook verschillende vormen van koeltechniek. Eigenlijk alles wat een horecazaak nodig heeft om hun bar goed te laten draaien. Dit doen wij voor onze ‘eigen’ klanten, maar ook voor de klanten van samenwerkingspartners.”

Storingen & periodiek onderhoud

“Als planner heb je dus veel te maken met storingen. Storingen komen natuurlijk altijd onverwachts, dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Naast de storingen doen we natuurlijk ook veel aan periodiek onderhoud. Onze klanten hebben de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten, hier voeren wij verschillende opties in. Goed periodiek onderhoud is echt belangrijk, want het verkleint de kans op storingen flink.”

Als servicepartner horeca nemen wij service en onderhoud aan je tap- en koeltechniek uit handen.

Storingen bijna altijd: onverwachts

“En iedereen weet, storingen komen nooit goed uit. Zo is het in deze functie wel erg prettig als je een beetje een dikke huid hebt, om het maar zo te zeggen. Ik denk altijd maar zo, stel je hebt een vol terras en je bierinstallatie koelt niet. Dat is ook niet een situatie waar ik mij prettig bij zou voelen. Dus het is te begrijpen dat niet iedereen even kalm met je communiceert.”

Waarom werken bij Van Duijnen Horeca Service

“Ik werk al heel wat jaren als planner, hiervoor als planner bij een autoleasemaatschappij. Maar mijn eerste bijbaantjes waren in de kroeg.” vertelt Tim geamuseerd. “En in mijn vrije tijd kom ik er nog steeds graag. Ik draag de horeca een warm hart toe. Dat is de aanleiding geweest om bij Van Duijnen Horeca te gaan werken. Dus voor mij combineert deze functie het beste van twee werelden.”

In zijn vrije tijd doet hij graag

“Ik vind het leuk om nieuwe dingen te zien en te doen. Dus ik ben vaak op pad met mijn vriendin of vrienden. Dit varieert van museum of een festival, tot aan een stedentrip of een dagje pretpark. Met natuurlijk een bezoekje aan een café of restaurant erbij.”

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall