Hoe kun je je automatische biertap uitzetten? Instructie voor 5 systemen.

Maak je bar ‘future proof’ met DashBar

Nieuwe horeca concepten

De horecamarkt is flink in beweging. Er komen steeds meer nieuwe horeca concepten bij, maar het is lastig om aan goed personeel te komen en je te onderscheiden. Bovendien hebben consumenten meer behoefte aan een unieke horecabeleving. Deze ontwikkelingen vragen om innovatieve keuzes. Bijvoorbeeld zelftaptafels voor je gasten, maar ook tools die inzicht geven in de drankenstromen en die minder ervaren personeel ondersteunen. Met de ontwikkeling van DashBar introduceert Van Duijnen een renderende totaaloplossing die inspeelt op de veranderde wensen van horecaondernemers.

Flinke kostenbesparing

De geautomatiseerde tapinstallaties van Van Duijnen Horeca vormen nu al het hart van menig horecabedrijf in Nederland. Zo zorgen de geautomatiseerde bars in Ziggo Dome voor een hogere omloopsnelheid, kortere wachttijden en een geweldige beleving voor de bezoekers.
Ook selfservice hotel CityHub gebruikt geautomatiseerde tapsystemen: “Van Duijnen heeft een bar ingericht geheel volgens ons concept. Gasten kunnen zelf hun drankjes inschenken. Zo blijft onze prijs laag.” DashBar is het nieuwste besturingssysteem voor deze geautomatiseerde tapinstallaties en ontwikkeld om het horecaondernemers nog makkelijker te maken om altijd en overal op de hoogte te zijn van de drankenstromen in hun zaak.

Er komen steeds meer nieuwe horecaconcepten bij, maar het is lastig om aan goed personeel te komen en je te onderscheiden.De voordelen van DashBar

DashBar is een geheel nieuw platform om drankenstromen te monitoren, uniek in Nederland. Je hebt real time inzicht in de drankenstromen via de Cloud. Zo zie je bijvoorbeeld afwijkingen tussen getapte dranken en wat er is aangeslagen in de kassa zodat je hierop kunt sturen. Zelfs vanaf je vakantiebestemming kun je alles direct volgen, as it happens. Het platform biedt ook handige features zoals automatische alerts bij verbruiksverschillen, een online dashboard voor het op afstand beheren van de bar en flowmeters waarmee je op de centiliter nauwkeurig ziet wat wanneer wordt getapt. Waardevolle informatie waar je bovenop wil zitten. Maar waar je liever geen extra tijd aan besteedt. Met de DashBar wordt ondernemen eenvoudiger en overzichtelijker. Nog een pluspunt: je kunt altijd extra locaties, taps of dranksoorten (zoals sterke dranken, postmix, koffie en wijnen) toevoegen, bijvoorbeeld bij meerdere zaken of uitbreidingsplannen.

De ervaringen van onze klanten

Steeds meer ondernemers kiezen voor de Dashbar van Van Duijnen, zoals Escobar in Amsterdam, de Jopenkerk in Haarlem, Stadsbrouwerij THOMS in Rotterdam en Brouwerij De Werf in Enkhuizen. Van Duijnen plaatste bij De Werf een grote tapwand met barkoelingen en diverse zelftaptafels waar gasten verschillende biersoorten kunnen proeven. Met de techniek van dit nieuwe platform natuurlijk. Omdat Rick Post (Brouwerij De Werf) meerdere zaken heeft, is hij extra blij met het DashBar platform. Rick: “Van Duijnen heeft goed meegedacht over een totaalconcept voor onze gasten. Ik kan overal en op elk moment de drankenstromen volgen en krijg bij afwijkingen of een incidentele storing direct een melding. Zo kunnen de gasten gewoon blijven doortappen. En samen met Van Duijnen wordt er ook gewerkt aan onze wensen op langere termijn, zoals constante metingen van temperatuur in de koelcel en fusten voor een optimale kwaliteit van het bier of het meten van energieverbruik in onze zaken.”

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall