Hoeveel vaasjes uit een fust gaan? | Van Duijnen Horeca Service

Café Van Zanten

Café Van Zanten

Met de geautomatiseerde biertaps van Van Duijnen Horeca Service tappen ze achter de bar bij Van Zanten alleen maar perfecte biertjes, zonder dat er bier wegstroomt naast de glazen. Door het minimaliseren van tapverlies wordt er flink bespaart op de inkoopkosten van bier. Daarnaast heeft de eigenaar van Van Zanten (voorheen Arthur van Zanten) dagelijks inzicht in de verschillen tussen de getapte en betaalde glazen om direct actie te ondernemen als dit verschil te groot is. Zo bespaart hij flink op de inkoop van drank, krijgt hij meer grip op zijn drankomzet en verbetert zijn marge.

Automatische biertaps zorgen voor -altijd de juiste- dosering. Wil je meer lezen over onze mogelijkheden?

Bedrijfsnaam

Café van Zanten, Rotterdam

Type project

Tapautomatisering
Horeca blogs | Trends, Tips en Handleidingen

100% Score goed getapt

Van Zanten behaalde een score van 100% goed getapt met geautomatiseerde biertaps. Hierdoor kunnen zij niet alleen goed tappen maar ook slim tappen. Omdat de eigenaar van Van Zanten zo meer rendement haalt uit zijn bierverkoop door minder tapverlies en registratie waardoor ongezien weggeven en vergeten aan te slaan niet langer mogelijk is.

Café van Zanten aan de Meent in Rotterdam staat bekend om het gezellige bargedeelte, zijn smaakvolle happen en het heerlijke zonnige terras. Ook de bediening is uitstekend.

Onlangs kreeg Café Van Zanten een mystery visit. De mystery guest beoordeelde de service en de kwaliteit van de door medewerkster Fleur getapte pilsjes en Café Van Zanten behaalde een score van 100%! Oftewel een maximale score o.a. op gastheerschap, tappen en bierbehandeling. Ook de kwaliteit en de eigenschappen van het bier werden uitmuntend beoordeeld. Op de foto rechts staat Fleur trots met haar welverdiende fles Champagne, die ze kreeg van Van Zanten.