Ziggo Dome

Ziggo Dome

Ziggo Dome biedt ruimte aan maximaal 17.000 bezoekers die tijdens het concert allemaal snel aan de bar hun drankjes willen bestellen. Van Duijnen Horeca Service is verantwoordelijk voor de techniek achter de drankvoorziening, de tapautomatisering en leverde alle drankinstallaties voor frisdrank, gedistilleerd en wijn. Zij legden bijna 5.000 meter drankleidingen aan en bouwden maar liefst 60 verkooppunten op 25 bars op 4 verschillende verdiepingen.

De tapautomatisering van Van Duijnen zorgt ervoor dat bij alle verkooppunten alle geschonken drankjes gedoseerd en geregistreerd worden. Hierdoor behaalt Ziggo Dome een optimaal rendement uit zijn drankomzet, want er is geen verspilling en “gratis” weggeven van drank is niet mogelijk.

 

Bedrijfsnaam

Ziggodome, Amsterdam

Type project

Tapautomatisering en taptechniek
Ook een eigen brouw of tank installatie? | Van Duijnen Horeca
Jens Bouwens Manager Horeca bij Ziggo Dome

“Een goed uitgeruste bar”

Jens Bouwens, Manager Horeca bij Ziggo Dome, over de bijdrage van Van Duijnen aan de Ziggo Dome: “De tapautomatisering van Van Duijnen is een belangrijk onderdeel van de prachtig ontworpen bars in Ziggo Dome en verzorgt een efficiënte drankservice naar onze gasten. De drankvoorziening wordt volledig aangepast aan de juiste capaciteitsbehoefte. Het is van belang dat onze gasten snel en goed geholpen worden aan een goed uitgeruste bar. Maar natuurlijk willen we ook een zo hoog mogelijk rendement uit onze drankverkoop. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Van Duijnen”.

Professioneel

Ziggo Dome heeft voor Van Duijnen Horeca Service als leverancier van taptechniek en tapautomatisering gekozen vanwege de ervaring met omvangrijke projecten zoals de naastgelegen Heineken Music Hall (goed voor max. 5.500 bezoekers), Brothers in Bunnik, Paradiso in Amsterdam en 013 in Tilburg. Bij deze projecten heeft Van Duijnen zich bewezen als een zeer professionele partij met een flexibele en betrokken houding. Van Duijnen biedt als geen ander oplossingen aan om kwalitatieve drankverkooppunten op maat te maken.