Horecateam De Beurs in Utrecht
De Beurs, Utrecht
Totaalproject

Totaaloplossing bij De Beurs in Utrecht

Café De Beurs in Utrecht is na een grootschalige verbouwing weer open. Eigenaar Theo Burger kiest voor een totaaloplossing op het gebied van taptechniek, tapautomatisering, koelingen en (zelf)taptafels. Ook is er aandacht voor duurzaamheid.

Het pand was op, oud en versleten. Ook was het logistiek gezien niet meer te doen. Daarom besloot De Beurs in Utrecht flink te verbouwen en uit te breiden. Onderdeel hiervan was drankautomatisering, met meer efficiëntie en duurzaamheid tot gevolg.

De Beurs is al tijden een begrip in Utrecht. Burger startte de horecagelegenheid op 24-jarige leeftijd samen met 2 compagnons. Ze richtten zich op studenten. Voor deze doelgroep was er toen nog maar weinig in de binnenstad, zeker ’s nachts. De Beurs was in die tijd dan ook uniek. “Na het diner gingen alle tafels en stoelen aan de kant en draaide er een dj. Vanaf dag één zaten we vol.”

De Beurs groeide en groeide vervolgens. In 2005 breidde de horecazaak uit met ruim 400 stoelen op de Neude. Met dezelfde capaciteit binnen, draaide De Beurs door. Later werd ook het drankassortiment, met name bestaande uit speciaalbieren, flink vergroot. Burger: “De laatste jaren merkten we echter dat we te veel uit ons jasje groeiden. We kwamen logistiek in de problemen en konden het niet meer bolwerken.”cafe de beurs utrecht van duijnen horeca service

Minder energieverbruik

Voorheen had De Beurs meerdere, separate koelbuffetten en die verbruikten veel energie. Sinds de verbouwing heeft de horecazaak één centrale koelunit die alle biertanks, barkoelingen, koel- en vriescellen koelt. Daardoor heeft De Beurs nu een lagere CO2-uitstoot en 25% minder energieverbruik. Lees hier meer over duurzaamheid en het realiseren van een lagere CO2 uitstoot voor jouw zaak.

“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Van Duijnen Horeca Service. Het fijne daarvan is dat we één aanspreekpunt hebben voor onze taptechniek, tapautomatisering, koeling en taptafels. Zij geven ons goed advies en denken altijd met ons mee.” aldus Theo Burger.

In de omgeving van De Beurs gebeurt veel. Zo opende onlangs Stayokay op de Neude en in het oude postkantoor opent binnenkort een foodmarket en bibliotheek. Dat zijn positieve ontwikkelingen. Dankzij de verbouwing en de samenwerking met Van Duijnen Horeca Service is De Beurs in ieder geval helemaal klaar voor de toekomst.

Zie ook het artikel in Entree met een uitgebreid interview met Theo.

cafe de beurs utrecht pand

Bij Ziggo Dome in Amsterdam en Stadshaven Brouwerij en Gastropub voert Van Duijnen Horeca Service ook totaalprojecten uit. In de klantverhalen vind je informatie over het horecaproject en de samenwerking.

Meer zoals dit …