Escobar gaat drankverspilling tegen

Stop drankverspilling

Bij bar-restaurant Escobar in Amsterdam kunnen gasten terecht voor lunch, diner en na tienen een borrel met muziek tot diep in de nacht. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste bartechnologie: DashBar van Van Duijnen Horeca Service. Dit zorgt voor veel minder tapverlies en stopt drankverspilling. En er is ook 24/7 inzicht in de drankenstromen van deze drukke zaak. Zo verdienen de eigenaren meer aan hun drankverkoop. Lees hier wat DashBar precies is.

Wat Van Duijnen Horeca Service heeft geleverd

Naast de koppeling met het DashBar besturingssysteem zijn bij Escobar ook geautomatiseerde taps geplaatst voor bier en gedistilleerde dranken.

Voordeel voor de klant

Voor Escobar is het grootste voordeel van de DashBar dat je direct kunt zien wat er gebeurt en eventuele fouten snel kunt opsporen. Eigenaar Willem Alberts:

“Al een paar maanden na de opening van Escobar zagen we dat er best veel verspilling was. Ook hadden we het vermoeden dat niet alles werd aangeslagen. Daarom wilden we de drankenstroom inzichtelijker krijgen, door middel van tapautomatisering en DashBar”.

“Als je problemen wilt oplossen, moet je zorgen dat je de feiten weet. Daar helpt dit systeem bij. We hebben ook voor de DashBar gekozen omdat we ervan uitgaan dat het systeem zichzelf op die manier snel terugverdient. Ook de samenwerking met Van Duijnen is heel goed verlopen. Alles is in één dag geïnstalleerd.”

Meer zoals dit …

DashBar was dé doorslaggevende factor
“Een betrouwbare samenwerking is veel waard. In het beginsel heb je dan ook een streepje voor op anderen. Toch hebben we ook zeker gekeken naar andere aanbieders. Tapautomatisering DashBar won het voor ons van de…
Tapautomatisering maakt het makkelijker
Mark Molenaar (hoofd horeca) vertelt o.a. over: zijn reis richting Nighttown tot Worm, centiliters per biertje, wat een must is voor gesubsidieerde poppodia en wat -niet- de kunst van het barkeeperschap zou moeten bepalen.