Eigen tapinstallaties leveren je als ondernemer veel op

Onderscheidende uitstraling met hoogwaardige biertechniek

Bar stadsbrouwerij Thoms

Arthur van Zanten aan het woord over hoe de baruitstraling en juiste dranktechniek bij Stadsbrouwerij THOMS bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Stadsbrouwerij THOMS

Deze Rotterdamse brouwerij weet hoe belangrijk het is om bier perfect te serveren: goed getapt, met de juiste schuimkraag en elke biersoort op z’n eigen perfecte temperatuur. Omdat ze bij Stadsbrouwerij THOMS het bier zelf brouwen en ter plaatse serveren is het ongefilterd en vrij van conserveringsmiddelen. Zo smaakt bier op z’n verst!

Beleving

Arthur van Zanten bij Stadsbrouwerij THOMS Rotterdam vertelt:

Met Stadsbrouwerij THOMS willen Arthur en zijn zus Ellen inspelen op de belevingseconomie die nu trending is. “Mensen vinden het leuk om te zien wat er gebeurt. Het is veel leuker om het bier rechtstreeks uit de ketels te zien komen dan uit een standaard flesje. Daarom staan er grote ketels in de zaak, waar je kan beleven hoe het bier gebrouwen wordt”. Ook worden er in de brouwerij  proeverijen en rondleidingen georganiseerd.

Maar het oog wil ook wat. Daarom is de bierpresentatie geïntegreerd in de huisstijl van Thoms: de rode brugzuilen, tanks boven de bar met rode accenten en de zelftaptafels met rode biertap passen perfect bij het opvallende en herkenbare Thoms concept.

Deze ondernemer heeft een eigen, onderscheidende uitstraling weten te creëren door hoogwaardige biertechniek in zijn concept te integreren. Van Duijnen Horeca Service heeft hem daarbij geholpen.

Arthur heeft al veel mooie horecazaken neer mogen zetten in Rotterdam, zoals Villa Kakelbont, Kade 4, Wester Paviljoen en Café van Zanten. In 2016 opende hij THOMS Restaurant & Underground Bar. Hij werkt al jaren met Van Duijnen. Ook in andere van zijn zaken leverde en installeerde Van Duijnen Horeca vele soorten tapinstallaties, koelingen, biertanks en tapautomatisering, veelal  op maat gemaakt.

Lees de blog Waarom Brouwerijen en Proeflokalen voor Van Duijnen Horeca Service kiezen

Ook op zoek naar een geheel eigen uitstraling?

Ook interesse in een bierinstallatie, wijntap of biertanks geheel op maat? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Meer zoals dit …

DashBar was dé doorslaggevende factor
“Een betrouwbare samenwerking is veel waard. In het beginsel heb je dan ook een streepje voor op anderen. Toch hebben we ook zeker gekeken naar andere aanbieders. Tapautomatisering DashBar won het voor ons van de…
Tapautomatisering maakt het makkelijker
Mark Molenaar (hoofd horeca) vertelt o.a. over: zijn reis richting Nighttown tot Worm, centiliters per biertje, wat een must is voor gesubsidieerde poppodia en wat -niet- de kunst van het barkeeperschap zou moeten bepalen.