Onderscheidende uitstraling creëren door hoogwaardige biertechniek

Bar stadsbrouwerij Thoms

 

Arthur van Zanten aan het woord over hoe de baruitstraling en juiste dranktechniek bij Stadsbrouwerij THOMS bijdragen aan het succes van het bedrijf.

THOMS Stadsbrouwerij

Deze Rotterdamse brouwerij weet hoe belangrijk het is om bier perfect te serveren: goed getapt, met de juiste schuimkraag en elke biersoort op z’n eigen perfecte temperatuur. Omdat ze bij THOMS het bier zelf brouwen en ter plaatse serveren is het ongefilterd en vrij van conserveringsmiddelen. Zo smaakt bier op z’n verst!

Beleving

Met THOMS Stadsbrouwerij willen Arthur en zijn zus Ellen inspelen op de belevingseconomie die nu trending is. “Mensen vinden het leuk om te zien wat er gebeurt. Het is veel leuker om het bier rechtstreeks uit de ketels te zien komen dan uit een standaard flesje. Daarom staan er grote ketels in de zaak, waar je kan beleven hoe het bier gebrouwen wordt”. Ook worden er in de brouwerij  proeverijen en rondleidingen georganiseerd.

Maar het oog wil ook wat. Daarom is de bierpresentatie geïntegreerd in de huisstijl van Thoms: de rode brugzuilen, tanks boven de bar met rode accenten en de zelftaptafels met rode biertap passen perfect bij het opvallende en herkenbare Thoms concept.

Deze ondernemer heeft een eigen, onderscheidende uitstraling weten te creëren door hoogwaardige biertechniek in zijn concept te integreren. Van Duijnen Horeca Service heeft hem daarbij geholpen.

Arthur heeft al veel mooie horecazaken neer mogen zetten in Rotterdam, zoals Villa Kakelbont, Kade 4, Wester Paviljoen en Café van Zanten. In 2016 opende hij THOMS Restaurant & Underground Bar. Hij werkt al jaren met Van Duijnen. Ook in andere van zijn zaken leverde en installeerde Van Duijnen vele soorten tapinstallaties, koelingen, biertanks en tapautomatisering, veelal  op maat gemaakt.

 

Op zoek naar een geheel eigen uitstraling

Ook interesse in een bierinstallatie, wijntap of biertanks geheel op maat? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Meer zoals dit …

Een vernieuwd Paradiso
“Wij zijn 365 dagen per jaar open, voor ons is het een must om te monitoren wat er binnenkomt en uitgaat.”
CityHub geautomatiseerde bar
CityHub hotel in Amsterdam
Voor CityHub, hypermodern capsulehotel zonder traditioneel hotelpersoneel, heeft Van Duijnen een mooie volledig geautomatiseerde zelfbedieningsbar…
Star Lodge Hotels Utrecht
Voor o.a. restaurant Vandaag (Amsterdam en Utrecht) en Star Lodge Hotels Utrecht heeft Van Duijnen…
Menu