't Nieuwe Kafe, Amsterdam
Tapautomatisering

’t Nieuwe Kafé in Amsterdam

“Voor een goede nachtrust en meer winst”

’t Nieuwe Kafé op de Dam in Amsterdam heeft Van Duijnen Horeca gekozen als partner voor goede nachtrust en meer winst. Eigenaar Dhr. de Jong startte direct met automatisering toen hij de zaak dertig jaar geleden overnam en vertelt over zijn ervaringen:

Tapinstallatie van Van Duijnen Horeca ServiceControle

“In de horeca is het gebruikelijk om af en toe een drankje te serveren, waarbij wordt vergeten deze aan te slaan. Verspilling en slordigheid kunnen al snel meer dan tien procent van je omzet opslokken. Bij ons zijn alle drankuitgiften gekoppeld aan een registratiesysteem. Waterdicht.”

Rendementsverhogend

“Nu benutten we iedere druppel, waar anders zo tien procent op een fust bier verloren zou gaan.”

Kwaliteit

“Dranken als bier en wijn zijn op exact de goede schenktemperatuur door de koeltechniek. Daarnaast krijgen klanten exact de maat waarvoor ze betalen. En nog betere kwaliteit ook: want we serveren veel in flesjes. Omdat we gebruikmaken van weeglades hoeven we geen handmatige telling te doen aan het einde van de dag maar hebben we wel volledige controle, want je ziet precies wat er wordt uitgegeven.”

Ontzorgen

“Van Duijnen levert een perfecte service. Als er iets mis is staan, na een belletje, de ‘mannen van Van Duijnen’ binnen een mum van tijd op de stoep. Ze denken oplossingsgericht met ons mee, dat ontzorgt. Het is ook fijn om één aanspreekpunt te hebben voor zowel de dranktechniek/automatisering als de koeltechniek. Ik ben buitengewoon content.”

Meer zoals dit …

DashBar was dé doorslaggevende factor
“Een betrouwbare samenwerking is veel waard. In het beginsel heb je dan ook een streepje voor op anderen. Toch hebben we ook zeker gekeken naar andere aanbieders. Tapautomatisering DashBar won het voor ons van de…
Tapautomatisering maakt het makkelijker
Mark Molenaar (hoofd horeca) vertelt o.a. over: zijn reis richting Nighttown tot Worm, centiliters per biertje, wat een must is voor gesubsidieerde poppodia en wat -niet- de kunst van het barkeeperschap zou moeten bepalen.