6 x Horeca bar rooftops, kijk dit uitzicht!

Horeca

6 x Horeca bar rooftops, kijk dit uitzicht!

Ben jij op zoek naar toffe horeca bar rooftops concepten? Horeca bars met unieke inrichting? Heb je zin in een zomerse horeca avond met een perfect uitzicht op de stad? In deze blog hebben wij een aantal geweldige horeca bar rooftops in Amsterdam voor je op een rij gezet! 

1. Horeca bar rooftop | FLOOR 17
Ramada Apollo Hotel
Op het dak van het Ramada Apollo Amsterdam Centre in West zit Floor 17 0p 85 meter hoogte. Voor een verslavend mooi uitzicht en cocktails en lekkere hapjes gemaakt van verantwoorden producten moet je bij Floor 17 zijn! Zo werken ze voor hun gerechten met vis onze Noordzee, ambachtelijk brood en vlees uit het Vechtdal. Ook kun je deze zomer bij Floor 17 terecht voor Rooftop Movie Nights!
Staalmeesterslaan 410, Amsterdam
Floor17

2. Horeca bar rooftop | SkyLounge
Double Tree Hilton Amsterdam
In de DoubleTree Hiltonop elf verdiepingen hoog kan je naar de SkyLounge Amsterdam. Voor uitzicht, cocktails en sushi kan je hier optimaal genieten. Na zon ondergang heb je uitzicht over de stad en alle lichtjes van de grachten. Naast top cocktail avonden kun je hier de hele dag terecht voor zowel een zakelijke als privé lunch. Naast een heerlijke plek voor overdag is de Skylounge ook zeker niet te missen in het Amsterdamse nachtleven. Een mix van DJ’s en cocktailshakers zorgen voor de perfecte avond met views over de stad.
Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
Skyloungeamsterdam

3. Horeca bar rooftop | Hopp
Hotel Casa Amsterdam
Hou je van bier en hoogte? Bovenop Hotel Casa op de achtste verdieping bevindt zich de bierhotspot HOPP. HOPP werkt voornamelijk met lokale brouwers en ondernemers. Op de bierkaart vindt je ook voornamelijk speciaal bieren uit de omgeving. Zo is HOPP een inmiddels een uitgegroeid tot een echt Amsterdamse biergarten. Naast de heerlijke bieren wordt voornameijk gewerkt met biologische producten voor kleine fingerfood gerechtjes. Deze creatieve broeiplek biedt ruimte voor veel diverse activiteiten, zo kan je in Hotel Casa overnachten, kunnen de young professionals vergaderzalen huren en kun je er lekker eten en drinken.
Eerste Ringdijkstraat 4, Amsterdam
Hopphotelcasa

4. Horeca bar rooftop | Canvas
Volkshotel Amsterdam
Op de 7de verdieping van het Volkshotel in Amsterdam bevindt zich club en restaurant Canvas. Hier kan je lekker een hapje eten of genieten van het zonnetje op het dakterras. Naast Canvas heb je ook Klein Canvas, dit is een kleiner dakterras die je voor feesten en partijen kan afhuren.
Wibautstraat 150, Amsterdam
Volkshotelcanvas

5. Horeca bar rooftop | MR Porter
W Hotel Amsterdam
Bij hotel W Amsterdam zit de hippe rooftop MR Porter. Naast het steak restaurant kan je hier terecht voor cocktails en lounge op het dakterras. De klassieke verfijnde uitstraling van het intrieur is nog maar het begin. De barman kan alle cocktails maken die je maar wenst. De top locatie in hartje Amsterdam en uitzicht op de het Paleis op de Dam laat weinig te wensen over, kortom hier moet je zeker een keer geweest zijn!
Spuistraat 175, Amsterdam
W-amsterdam-MR-Porter

6. Horeca bar rooftop |  ROEF Amsterdam festival
Rolschaatsen op 85 meter hoogte, in een hottub duiken of op het nippertje ontsnappen uit een escaperoom! Tijdens het ROEF Amsterdam Festival kan het allemaal. Begin bij 1 van de 5 startlocaties: A’DAM Lock-out, Circl, KIT & Café de Tropen, NEMO, The Student Hotel West. Geniet van mooie Line-ups, diverse fantastische uitzichten en unieke locaties. Wees er snel bij en klik voor meer informatie en tickets op de link:
Roefamsterdamfestival

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall