Kartracing & Bowling Groningen

Tappen met optimaal rendement bij Kartracing & Bowling Groningen

Perfecte biertje in de bar

Er zijn ook verschillende gezellige cafés. Hier kun je aan de bar een drankje drinken of wat eten. Combineer karten/bowlen met mini-grillen of eet er gewoon een lekkere snack.

Kartracing & Bowling Groningen 3

Tijdens de verbouwing heeft Van Duijnen er, in samenwerking met Heineken, onlangs een nieuwe (tank)bierinstallatie geplaatst. De bierkranen zijn geautomatiseerd en worden aangestuurd door het innovatieve DashBar systeem. Zo tappen ze hier in de bar goed gedoseerde biertjes. Want met de geautomatiseerde bierkranen tappen zelfs minder ervaren medewerkers altijd in één keer een perfect glas bier. Hierdoor is er bijna geen bierverspilling en dat scheelt in de inkoopkosten van bier.

Bovendien worden alle getapte biertjes nu geregistreerd, en is realtime precies te zien hoeveel glazen bier er getapt zijn. Zo is ongezien weggeven of vergeten aan te slaan niet mogelijk. Hilger Hamminga van Kartracing & Bowling Groningen vertelt waarom ze hiervoor kiezen: “Met de nieuwste bartechnologie DashBar, hebben we nu beter inzicht. Soms staan er 7 verschillende mensen te tappen en dan heb je niet altijd het overzicht. We wilden de drankenstroom inzichtelijk krijgen.”
Ook kunnen ze de biertaps zelfs op afstand aan- en uit zetten (om bijv. na sluiting niet meer te kunnen tappen). En mocht het aantal getapte glazen niet overeenkomen met de aangeslagen glazen in de kassa, dan kunnen ze hun personeel daar direct op aansturen.
Kartracing & Bowling Groningen barZo zal het grand café van dit kart- en bowlingcentrum het optimale rendement halen uit de bierverkoop. En zeker in deze tijd wil alle horeca dat natuurlijk!

Meer weten

Wil jij ook bierverspilling verminderen en ervoor zorgen dat alle getapte biertjes goed afgerekend worden? Iedereen heeft er voordeel van. Want zoals ze dit bij Kart & Bowling centrum in Groningen zeggen: “Zo krijgen je gasten een betere service en jij een beter rendement”.

In de video hieronder zie je hoe het werkt. Neem contact met ons op of bel 036 -538 78 78, voor gratis advies en een vrijblijvende offerte.

Zie ook onze blog over leasemogelijkheden: direct meer verdienen, zonder grote investering vooraf.