Taptechniek project IJver in Amsterdam, eigen taptechniek vormt basis van interieur

Taptechniek

  1. Home
  2. Taptechniek

Advies, installatie en onderhoud

Wij zijn de expert in de horecabranche voor advies, installatie en onderhoud van tap- en koeltechnische oplossingen. Wij helpen jou met taptechnische oplossingen voor bier, wijn, gedistilleerd en ook postmix.

Kwaliteit in taptechniek en goed onderhoud

Met kwalitatieve apparatuur, technische expertise en goed onderhoud zorgen wij voor de continuïteit van tapinstallaties. Zo verklein je de kans op storingen. En blijft de kwaliteit van jouw dranken gewaarborgd.

Onafhankelijk ondernemen

Met eigen tapinstallaties ben je niet gebonden. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen wat je op de tap voert. Zo onderneem je onafhankelijk, koop je scherper in en verbeter je jouw rendement.

Eigen tapinstallaties leveren je als ondernemer veel op

Dit vinden onze klanten

“De biertanks, alle barkoelingen en zelfs de Glycol-unit worden gekoeld door één centrale koelunit . Hierdoor koelen wij onze bieren en andere dranken efficiënt en duurzaam. Zo besparen we dus enorm op ons energieverbruik.”

Bierbrouwerij Poesiat & Kater, Amsterdam

“Van Duijnen heeft helemaal met ons meegedacht en een geheel nieuwe tapwand met 16 (speciaal) bieren mogelijk gemaakt”.

Beers & Barrels, Utrecht

Dit kun jij extra verdienen

Bereken zelf je besparing!

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Menu