Taptechniek

  1. Home
  2. Taptechniek

Wij zijn de expert in de horecabranche voor advies, installatie en onderhoud van tap- en koeltechnische oplossingen. Met kwalitatieve apparatuur, technische expertise en goed onderhoud zorgen wij voor de continuïteit van tapinstallaties. Zo verklein je de kans op storingen. En blijft de kwaliteit van jouw dranken gewaarborgd.

Met eigen tapinstallaties ben je niet gebonden. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen wat je op de tap voert. Zo onderneem je onafhankelijk, koop je scherper in en verbeter je jouw rendement.

Dit vinden onze klanten

“De biertanks, alle barkoelingen en zelfs de Glycol-unit worden gekoeld door één centrale koelunit . Hierdoor koelen wij onze bieren en andere dranken efficiënt en duurzaam. Zo besparen we dus enorm op ons energieverbruik.”

Bierbrouwerij Poesiat & Kater, Amsterdam

“We ontdekten al snel veel verspilling en vermoedden dat niet alles werd aangeslagen. Daarom wilden we meer inzicht in de drankenstroom en hebben gekozen voor tapautomatisering en DashBar”.

Bar-restaurant Escobar, Amsterdam

Product

“Het grote voordeel van bierautomatisering is dat iedereen direct een goed biertje kan tappen waardoor er veel minder verspilling is. Van Duijnen heeft ons altijd goed geadviseerd en staan direct voor je klaar”

De Kanarie Club, Amsterdam

Product

Dit kun jij extra verdienen

Bereken het zelf

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Menu