Terugkijken op de Horecava 2020!

  1. Home
  2. Beurs
  3. Terugkijken op de Horecava 2020!

Samen met 10 adviseurs is er gedurende 4 dagen gebikkeld om klanten én nieuwe relaties te verwelkomen op onze nieuwe stand. En er was voldoende te beleven met onder meer een ‘Brewers Breakfast’ (ontbijtsessies door en voor brouwerijen), de nodige netwerkborrels en een live demonstratie van het nieuwe DashBar systeem. We noemen nog één keer de hoogtepunten van deze Horecava:

  • Een nieuwe stand voor Van Duijnen waarbij bezoekers alle ruimte hebben om kennis te maken met de laatste barinnovaties.
  • Diverse getekende offertes tijdens de beursdagen.
  • Succesvolle organisatie van 3 Brewers Breakfast sessies samen met Jopenbier, Two Chefs Brewing en Poesiat & Kater.
  • Samenwerking met Horeca Techniek Nederland met een eigen stand voor alle producten voor én achter de bar.
  • Grote opkomst tijdens de twee netwerkborrels.

We bedanken al onze relaties voor het bezoeken van de Van Duijnen stand en kijken uit naar de nieuwe samenwerkingsverbanden met horecaondernemers die we dit jaar gaan opstarten. Tot volgend jaar! En… vergeet niet hier de aftermovie te bekijken:

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Deze bedrijven werken al met ons samen

Zelftaptafel bij Heeren van Bommel in Zaltbommel
Deze bier- en postmixzuil maakt de bar bij Trinity Amsterdam compleet
Menu