Indrukwekkende 20-kraans tapwand bij Brothers in Law Taphouse, Utrecht | Tap en Koeltechniek

6x Samenwerken met Utrechtse horeca

Ben jij regelmatig in Utrecht te vinden? Een fervent horecabezoeker? Vind jij het heerlijk vertoeven in de zon op het terras? Of beheer jij een horecazaak in Utrecht en/of omgeving? In dit overzicht vind jij een greep uit de Utrechtse horecazaken waar wij al mee samenwerken. Samenwerkingen waar wij trots op zijn! En als je het ons vraagt geweldige horecazaken die het bezoeken waard zijn mét fantastische terrassen. Horeca hotspots waar je heerlijk kunt eten, drinken, dansen en zingen!

1. Brothers in Law Taphouse | Ledig Erf 36

Deze zwagers zijn een aantal jaren geleden gestart met Brothers in Law Brewing. Vorig jaar openden zijn hun eigen taphouse! De inrichting is geweldig, net als hun sfeervolle terras. Je kunt er burgers, vleesgerechten en cavemen style groentes eten. Een horecazaak waar ieder moment zijn eigen bier heeft zeggen ze zelf. Bekijk project.

https://brothersinlawtaphouse.nl

2. Duke of Tokyo | Ganzenmarkt Tunnel 2

Een ware beleving is deze karaoke- en cocktailbar. Het concept komt uit Tokyo, waarbij je in een eigen kamer samen met de vrienden de sterren van de kemel kunt zingen. Zij zijn gestart in Amsterdam. Dit concept werd zo goed ontvangen dat je ze nu ook kunt vinden in Utrecht. Bekijk het project.

https://dukeoftokyo.com/

Bar Duke of Tokyo

3. Stadsbrouwerij RoodNoot | Oude Vleutenseweg 35

In een monumentale boerderij vind je sinds vorig jaar Stadsbrouwerij RoodNoot. Ze hebben heerlijke bieren en een lekker menu zonder poespas. Het is een ontmoetingsplek met een fijn zonnig terras. Waar onder andere aandacht voor de mens centraal staat. Zij zijn ook een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een mooie zaak met een geweldig verhaal. Bekijk project.

https://stadbrouwerijroodnoot.nl

Biertanks, bierzuilen, tap- en koeltechniek bij Stadsbrouwerij RoodNoot in Utrecht

4. Winkel van Sinkel | Oudegracht 158

Dit horecawarenhuis is een waar begrip in de stad. Van oorsprong een Nederlandse winkel gebouwd rond 1837! Het huidige horecawarenhuis bestaat uit vele facetten: een grand café, wijnbar, pub, feestkelder en tapaskelder. Maar je kunt er ook terecht voor je vergadering of een ander event. Hun bier assortiment bestaat uit meer dan 85 bieren!

https://dewinkelvansinkel.nl/

5. Le Journal | Neude 32-34

Je kunt wel zeggen dat Le Journal echt niet meer weg te denken aan het bekendste plein van Utrecht. Sinds 1993 zijn zij al een ontmoetingsplek voor alle leeftijden. Met hun tijdloze huiskamersfeer en geweldige terras zijn ze een ware hotspot. Je kunt er naar toe voor een drankje, lunch, borrel of diner.

https://lejournal.nl/

6. Oudaen | Oudegracht 99

Dit stadskasteel herbergt een bierbrouwerij, grand café, restaurant, salon en zelfs prachtige vergaderzalen. Het monumentale pand vertelt een verhaal en heeft een uniek uitstraling. Dat dit stadskasteel ook een trouwlocatie is zal niemand dan ook verbazen. Heerlijk eten en drinken, op het terras een drankje doen of na een rondleiding in de brouwerij de dag afsluiten met een groepsdiner. Deze locatie biedt het allemaal. Bekijk klantverhaal.

https://www.oudaen.nl 

Utrechtse horeca; Stadsbrouwerij Grandcafe Restaurant Oudaen Utrecht

Hoe bedrijven de samenwerking met ons ervaren?

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall