Zelf een biertje of wijntje tappen bij YOTEL

Selfservice

Nieuw tapsysteem met zelftaps

Gasten tappen en pinnen zelf met dit tapsysteem

Van Duijnen Horeca installeerde in de bar van Yotel in Amsterdam onlangs een nieuw tapsysteem. Met hierbij een biertap en een By the Glass® Modular wijntapinstallatie waar gasten zelf een glas wijn of bier kunnen tappen en betalen met hun pinpas of smartphone. Een knap staaltje techniek; taps die aangestuurd worden via de besturing van het innovatieve DashBar systeem. En voor gasten natuurlijk wel zo handig. Lees hier meer over DashBar.

Self service biertap en By the Glass® Modular wijntap in bar bij Yotel
Net geïnstalleerde self service biertap en By the Glass® Modular wijntap in bar bij Yotel

Ons zelfbedieningsconcept is erg geschikt voor hotels. Ook Cityhub Amsterdam en Rotterdam werken hiermee. Gasten kunnen er zelf hun drankjes pakken en zelf direct afrekenen. Van Duijnen plaatste hier een uitgebreide zelfbedieningsbar met zelftaps voor bier, wijn en gedistileeerd, maar ook voor heerlijke verse bonen koffie en frisjes uit een frisdrankautomaat. Lees hier meer over Cityhub.

zelfbediening bar
Zelfbedieningsbar bij CityHub Rotterdam

Zeer efficiënt ingedeelde kamers met veel comfort

In de kamers van Yotel is veel gewerkt met wit, waardoor de kamers heel licht en ruim ogen. In Amsterdam zijn er 4 verschillende kamertypen. Omdat veel kamers compact zijn, is het speciaal voor Yotel ontworpen SmartBed gedeeltelijk opgeklapt als gasten arriveren. Met een knop naast het bed kan het volledig vlak worden gemaakt. De kamers zijn heel compleet maar heel efficiënt ingedeeld. Met een handig ingedeelde kledingkast, inloopdouche, smart tv waar gasten zelf op kunnen streamen, kluisje, koelkastje, strijkfaciliteiten en zelfs een uitschuifbaar bureau.

kamer Yotel Amsterdamligging Yotel in google maps

YOTEL belangrijk voor de ontwikkeling van het gebied

YOTEL Amsterdam speelt een belangrijke rol bij de ingrijpende transformatie van Buiksloterham, een gebied in Amsterdam Noord. Het voormalige industriegebied verandert in rap tempo in een dynamische stadswijk die inmiddels een integraal onderdeel van Amsterdam vormt. En met de pont ben je in een mum van tijd in het centrum van de stad.

YOTEL Amsterdam aan het Tolhuiskanaal bestaat uit vijf geschakeerde volumes in een park. Ze variëren in hoogte, functie en sfeer rondom patio’s, met in het midden de collectieve ruimte waar toeristen, zakelijke reizigers en Amsterdammers elkaar treffen. Het hotel heeft veel buitenruimte in een parkachtige setting, met een ruim terras met allerlei planten aan het water. Aan de zonnige kant vormen het restaurant, terras, tuin en de aanlegsteiger een aantrekkelijk geheel aan het waterfront. Yotel werkt samen met partners uit de buurt op gebied van koffie en bier, kunst en film.

Innovatief en duurzaam

Slim ontwerp, innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten voor het hotelconcept. Het is geheel elektrisch waarbij een groot deel van de energie komt van zonnepanelen. Om het doorgaans hoge waterverbruik in hotels terug te dringen, is er een circulair systeem waarin regenwater wordt verzameld, opgeslagen en hergebruikt voor irrigatie en voor het doorspoelen van toiletten. Bij het bouwen is bewust gekozen voor een modulaire constructie vanwege de bouwsnelheid, optimale productieomstandigheden en beperking van afvalstromen en transportbewegingen.Waterfront Yotel

Benieuwd?

Wil je eens binnenkijken? Ga er dan vanaf 1 juli 2020 eens heen voor een gezellig weekendje Amsterdam. Of ga er ook zelf een lekker biertje of wijntje tappen en genieten van het heerlijke zonnige terras. Je kan ook hier kijken
Of kijk op hun website.

Ook interesse in een zelfbedieningsbar of zelftaps

Is een selfservice pin(t)-tap ook iets voor jou? Informeer naar de diverse mogelijkheden. Zo kunnen gasten betalen met pinpas of smartphone, maar dit kan desgewenst ook met een tappas of speciaal voor jouw zaak gemaakte bierkaart. Speciaal voor deze periode hebben we een pin(t)-tap ontwikkeld die zelfs handsfree te bedienen is . Zodat je een heerlijk biertje kunt tappen zonder taphandel. Bekijk in deze video hoe het werkt.

Of lees onze blog handsfree tappen en contactloos betalen of andere informatie over zelftaps

Neem contact op of bel 036 – 538 78 78 voor gratis advies en een vrijblijvende offerte.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall