‘Zien, doet kopen’. Zet sterke dranken in de etalage.

Door een aantrekkelijke presentatie van je sterke dranken verkoop je meer. Hoe kan je je sterke dranken nou mooi etaleren? Gedistilleerde dranken met doorgaans een hogere marge wil je natuurlijk op een aantrekkelijke en opvallende manier aanbieden. De Provargo Wallrack (non drip schenksysteem voor gedistilleerd) biedt de perfecte oplossing.

Zie het er in jouw bar zo ongeveer uit?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kan ook zo……

Snel en in de juiste dosering

Het biedt je, naast de mogelijkheid om je gedistilleerde dranken mooi te presenteren en je verkoop te stimuleren, ook de mogelijkheid je marge hierop aanzienlijk te verhogen. Je tapt snel (twee drankjes tegelijk) en accuraat. Precies de juiste door jou gekozen hoeveelheid.

Makkelijk alles onder controle

Bovendien registreert dit hightech non-drip dispensing systeem automatisch alle getapte sterke dranken. Via onze portaal kan je overal en altijd met PC, tablet of smartphone precies zien wat er getapt is. Zo kan je op afstand meerdere filialen in de gaten houden. In een overzichtelijk dashboard kan je gedetailleerde rapporten bekijken (of exporteren naar Excel). Zo zie je bijvoorbeeld per bar wat er wanneer geschonken is en wat de voorraad is per bar. Maar ook wat er nog in voorraad ligt, zodat je weet wat je wanneer moet bestellen.

non drip gedistilleerd appEn via een speciale app voor I-phone of Android kan je diverse push alarms instellen. Zo krijg je een bericht op je telefoon wanneer de voorraad bijna op is of wanneer de fleswissel niet correct is.

Gratis demo

Interesse in een gratis demo met uitgebreide uitleg over de mogelijkheden, rapportages en voordelen  of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op, stuur een mail naar info@vanduijnenhoreca.nl of bel 036 -538 78 78. Kijk voor meer informatie ook op onze website.

 

 

non drip gedistilleerd voor en na

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall