Zo kun je handsfree tappen en contactloos betalen: de nieuwste self service pintap

Selfservice

Ken jij onze swipe tap al?

Jouw gasten kunnen nu ook zelf hun biertje tappen en contactloos betalen door een pinpas of smartphone langs de terminal te halen. Wij noemden het de ‘swipe’ tap, maar de naam pintap of pint-tap zou misschien nog beter zijn. Speciaal voor deze periode is de pin(t)-tap helemaal handsfree gemaakt. Zodat je een heerlijk biertje kunt tappen zonder taphendel. Huh, hoe dan? denk je waarschijnlijk…..

Bekijk de video!

Zo die je direct hoe het werkt. Je raakt de tap zelf dus niet met je handen aan. Wel zo hygiënisch! Zorg voor schone glazen en klaar is kees.

self service biertap

Informeer naar de mogelijkheden

Is een selfservice biertap, de zelftap pintap, ook iets voor jou? Het heeft veel voordelen! Gasten hoeven niet te wachten, want ze tappen lekker zelf. En iedereen vindt het ook nog eens super leuk. Informeer naar de mogelijkheden. Zo kunnen gasten betalen met pinpas of smartphone, maar dit kan desgewenst ook met een tappas of een speciaal voor jouw zaak gemaakte bierkaart zoals hieronder.

JOBZZ, Yotel & Tapmarin

Pintap of Zelftap biertap bij Jobzz

Bij Jobzz in Nieuwegein en Yotel in Amsterdam hebben we die net geïnstalleerd. Een knap staaltje techniek; taps die aangestuurd worden via een besturingskast van het innovatieve DashBar systeem van Van Duijnen

Yotel zelftap biertap

Ook bij de Tapmarin in Amsterdam staat er al eentje!

Meer weten?

Neem contact met ons op of bel met 036 – 538 78 78 voor een vrijblijvend advies of een prijsopgave.

Handsfree tap, zonder taphendel. Je bedient deze tap dus via een voetpedaal

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall