Zo stop je drankverspilling en niet aangeslagen drankjes

  1. Home
  2. Tapautomatisering
  3. Zo stop je drankverspilling en niet aangeslagen drankjes
Tapautomatisering

Er is nu de perfecte tool ontwikkeld om je bar beter aan te sturen en medewerkers makkelijker te laten werken. Tijd om kennis te maken met DashBar. Hiermee kan je:

• Verminderen van tapverlies/verspilling = 10 – 15% besparen op inkoopkosten bier;
• Direct zichtbaar maken van de getapte dranken in de kassa zodat ‘vergeten’ niet meer kan;
• Via laptop of tablet 24/7 bedienen en uitlezen van tapkranen en zelftaps zodat je precies weet wat er getapt is.

Al een paar maanden na de opening van Escobar zagen we dat er best veel verspilling was. Ook hadden we het vermoeden dat niet alles werd aangeslagen. We hebben een drukke zaak, dan vergeet je weleens iets af te rekenen en dat tikt aan. Daarom wilden we de drankenstroom inzichtelijker krijgen, door middel van tapautomatisering.
– Willem Alberts, mede-eigenaar Escobar Amsterdam. 

Ervaar het verschil zelf en bekijk de video: “Meer verdienen aan drankverkoop” hier.

En wil je direct contact met één van onze adviseurs? Maak hier direct een afspraak. Liever telefonisch contact? Dan bereik je ons op het nummer: 036 – 538  78 78. We helpen je graag verder!

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Deze bedrijven besparen al

Menu