Brouw huisbier met je eigen brouwinstallatie

Brouwerij

Schuilt een brouwer in jou?

Wil jij huis gebrouwen bier van de tap? Een eigen brouwinstallatie? Een goed verhaal en extra beleving voor je gasten, dat verkoopt! Met een huisbrouwerij creëer je identiteit en voeg je ambacht toe aan je zaak. Het kan de basis laten vormen van je concept.

Welke brouwinstallatie?

Hoe weet je welke brouwinstallatie bij je past? Welke brouwapparatuur heb je allemaal nodig? Wie kan het installeren? Is er expertise in huis? Dat zijn essentiële vragen. Wij helpen je graag. Bij ons kun je terecht voor het advies, de installatie én het onderhoud. Zo hoef jij je daar geen zorgen over te maken en kun jij je focussen op het brouwproces. Wel zo geruststellend.

Zelf bier brouwen met een brouwinstallatie | Van Duijnen Horeca

Compleet assortiment

Wij bieden complete brouwinstallaties, alle apparatuur die je nodig hebt voor je eigen bierproductie, van brouw- tot gisttanks. Alles voor bijvoorbeeld een ambachtelijke brouwerij, een restaurantbrouwerij of micro-brouwerij.

Kwalitatieve apparatuur

Als expert in tap- en koeltechnische oplossingen zijn wij exclusieve dealer van Mueller. Een van origine Amerikaans bedrijf, opgericht in 1940. De grootste ter wereld op het gebied van tanks. Zo beschikken wij over kwalitatieve brouwapparatuur.

Totaaloplossing

In combinatie met onze expertise in installatie en onderhoud bieden wij een complete oplossing. Zodat jij probleemloos een brouwinstallatie in je zaak realiseert. Waarschijnlijk doe je dit maar één of twee keer in je leven. Een betrouwbare partner die je hierbij ontzorgt is dan wel zo prettig.

Brouwinstallaties bij Poesiat

One Stop Shop

Alle installaties die je nodig hebt voor een goedlopende bar. Van brouwerij tot tankbierinstallatie, van selfservice bar tot centraal koelsysteem. 

Partner

Voor advies, installatie en onderhoud van al je koel- en tapinstallaties. Onze monteurs verlenen landelijke service en assisteren je 24/7 bij storingen.

Kwaliteit

Ontzorgen met hoogwaardige apparatuur, deskundig advies en professioneel onderhoud uitgevoerd door onze vakbekwame monteurs. 

Duurzaam

Verminder CO2 uitstoot en bespaar op energie met onze koeltechnische oplossingen. Stop drankverspilling met automatisch Doseren en Registeren.

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief