Besparing zelf berekenen met deze makkelijke rekentool.

Over van Duijnen

  1. Home
  2. Over van Duijnen

Over Van Duijnen
Horeca Service

Wij zijn dé grootste op het gebied van advies, installatie en onderhoud voor dranktechniek in de horeca. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een goedlopende bar. Duurzame oplossingen waarmee jij maximaal rendement haalt uit je onderneming. Denk hierbij aan tapinstallaties waarmee je snel en makkelijk kunt tappen, energiebesparende oplossingen om je dranken mee te koelen en manieren om meer inzicht en controle te krijgen over je drankverkoop.

Onze experts geven jou advies op maat, installeren deze oplossingen en zorgen met goed onderhoud voor de continuïteit van je installaties. Ons landelijk servicenetwerk is 24/7 bereikbaar.

Over Van Duijnen Horeca Service

Samenwerkingen

Voor honderden horecaondernemingen zijn wij de samenwerkingspartner voor hun tap- en koeltechnische oplossingen. Daarnaast werken wij voor Heineken, Bitburger, Palm, Inbev, Bavaria, Vrumona, LFE en OR&B. Voor een aantal partijen zijn wij de vaste servicepartner.

Over Van Duijnen Horeca

Familiebedrijf

Van oorsprong is Van Duijnen een Amsterdams familiebedrijf. In 1941 zijn we gestart als leverancier van drankautomaten. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot de Van Duijnen Groep en landelijk actief. Onder de groep valt Van Duijnen Koffie, Van Duijnen Horeca Service en Horeca Techniek Nederland. Ons hoofdkantoor vind je in Almere. Onze medewerkers vind je door heel Nederland.

“Het Dashbar systeem van Van Duijnen Horeca Service zorgt ervoor dat alle uitgiften direct inzichtelijk zijn. Inherent daaraan zijn onze medewerkers scherp op het maken van of het juist niet maken van fouten.”

Paradiso, Amsterdam

“Door de verkrijgbaarheid te optimaliseren en te investeren in tapautomatisering explodeerde de omzet gewoon. Na deze aanpassingen zagen we pas wat voor impact het heeft als je de basis goed op orde hebt.”

Stadion Feijenoord, Rotterdam

“De biertanks, alle barkoelingen en zelfs de Glycol-unit worden gekoeld door één centrale koelunit . Hierdoor koelen wij onze bieren en andere dranken efficiënt en duurzaam. Zo besparen we dus enorm op ons energieverbruik.”

Bierbrouwerij Poesiat & Kater, Amsterdam

Menu