Over van Duijnen

  1. Home
  2. Over van Duijnen

Van Duijnen
Horeca Service

Van Duijnen Horeca Service is dé grootste op het gebied van advies, installatie en onderhoud voor dranktechniek in de horeca. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een goedlopende bar. Duurzame oplossingen waarmee jij maximaal rendement haalt uit je onderneming. Denk hierbij aan tapinstallaties waarmee je snel en makkelijk kunt tappen, energiebesparende oplossingen om je dranken mee te koelen en manieren om meer inzicht en controle te krijgen over je drankverkoop.

Onze experts geven jou advies op maat, installeren deze oplossingen en zorgen met goed onderhoud voor de continuïteit van je installaties. Ons landelijk servicenetwerk is 24/7 bereikbaar.

Samenwerkingen

Voor honderden horecaondernemingen zijn wij de samenwerkingspartner voor hun tap- en koeltechnische oplossingen. Daarnaast werken wij voor Heineken, Bitburger, Palm, Inbev, Bavaria, Vrumona, LFE en OR&B. Voor een aantal partijen zijn wij de vaste servicepartner.

Familiebedrijf

Van oorsprong is Van Duijnen een Amsterdams familiebedrijf. In 1941 zijn we gestart als leverancier van drankautomaten. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot de Van Duijnen Groep en landelijk actief. Onder de groep valt Van Duijnen Koffie, Van Duijnen Horeca Service en Horeca Techniek Nederland. Ons hoofdkantoor vind je in Almere. Onze medewerkers vind je door heel Nederland.

“De biertanks, alle barkoelingen en zelfs de Glycol-unit worden gekoeld door één centrale koelunit . Hierdoor koelen wij onze bieren en andere dranken efficiënt en duurzaam. Zo besparen we dus enorm op ons energieverbruik.”

Bierbrouwerij Poesiat & Kater, Amsterdam

“We ontdekten al snel veel verspilling en vermoedden dat niet alles werd aangeslagen. Daarom wilden we meer inzicht in de drankenstroom en hebben gekozen voor tapautomatisering en DashBar”.

Bar-restaurant Escobar, Amsterdam

Product

“Het grote voordeel van bierautomatisering is dat iedereen direct een goed biertje kan tappen waardoor er veel minder verspilling is. Van Duijnen heeft ons altijd goed geadviseerd en staan direct voor je klaar”

De Kanarie Club, Amsterdam

Product
Menu