Een selfservice concept zoals een zelftaptafel zorgt voor extra drankomzet

Innovatie & Selfservice

Selfservice oplossingen

Wil je dat jouw gasten zelf een drankje tappen en afrekenen? Met bijvoorbeeld hun hotelkamer-kaart of pinpas. Lijkt een vriendengroep in je zaak die rondom een (tap)tafel zelf biertjes tapt jou wel wat? Of zie jij meer in een volledige zelftapwand waar je gasten zelf verschillende tapbieren proeven? Het behoort allemaal tot de selfservice mogelijkheden.

Laat je installaties voor je werken

Richt jouw selfservice concept zo in zodat deze perfect past in jouw horecazaak. Je kunt een vaste dosering instellen voor ieder drankje, of bewust niet. Wil je werken met vooraf tegoed kopen of juist achteraf de rekening betalen? Verzeker het proces, laat je installaties voor je werken en verhoog zo je drankomzet. Bij tekort aan medewerkers is een selfservice concept ook een goede oplossing. Zij zijn minder aan het bedienen en hebben meer tijd voor de gasten.

Samen realiseren we jouw concept

Als technisch expert in tapautomatisering, tap- en koeltechniek helpen wij ondernemers hun concept te realiseren. In samenwerking met de kassaleverancier zorgen wij voor een kassakoppeling, zodat de tapautomatisering met je kassa communiceert. Zo waarborg je het proces. En maak je jouw selfservice concept werkelijkheid.

Deze bedrijven maken al gebruik van Innovatie & Selfservice

Tappy by Van Duijnen Horeca Service

Horeca Trends Bier uit de automaat, bierautomaat Tappy by Van Duijnen Horeca Service

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief