Een selfservice concept zoals een zelftaptafel zorgt voor extra drankomzet

Innovatie & selfservice

  1. Home
  2. Innovatie & selfservice

Wil je dat jouw gasten zelf een drankje tappen en afrekenen? Met bijvoorbeeld hun hotelkamer-kaart of pinpas. Lijkt een vriendengroep in je zaak die rondom een (tap)tafel zelf biertjes tapt jou wel wat? Of zie jij meer in een volledige zelftapwand waar je gasten zelf verschillende tapbieren proeven? Het behoort allemaal tot de selfservice mogelijkheden.

Laat je installaties voor je werken

Richt jouw selfservice concept zo in zodat deze perfect past in jouw horecazaak. Je kunt een vaste dosering instellen voor ieder drankje, of bewust niet. Wil je werken met vooraf tegoed kopen of juist achteraf de rekening betalen? Verzeker het proces, laat je installaties voor je werken en verhoog zo je drankomzet. Bij tekort aan medewerkers is een selfservice concept ook een goede oplossing. Zij zijn minder aan het bedienen en hebben meer tijd voor de gasten.

Samen realiseren we jouw concept

Als technisch expert in tapautomatisering, tap- en koeltechniek helpen wij ondernemers hun concept te realiseren. In samenwerking met de kassaleverancier zorgen wij voor een kassakoppeling, zodat de tapautomatisering met je kassa communiceert. Zo waarborg je het proces. En maak je jouw selfservice concept werkelijkheid.

Zelfbedieningsbar bij Cityhub in Rotterdam waarbij ze betalen met hotelkamerpas

Dit kun jij extra verdienen

Bereken zelf je besparing!

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Menu