Horeca rendement maximaliseren Een belangrijk doel voor jou als horeca ondernemer. En je bar heeft hier waarschijnlijk ook een groot aandeel in. Wanneer je bar goed loopt, je mooie drankomzetten…
Een goedlopende bar met maximaal rendement Hoe bereik je dat? Was dit voorheen geen enkel probleem, maar lukt het je tegenwoordig niet meer? In deze horeca tip nemen we je…
Dit keer deelt onze kassapartner unTill een slimme horeca tip! Jij ontdekt hieronder hoe jij in je horecazaak effectief terras lopen optimaliseert. Maar ook kom jij meer te weten over deze…
Hoe jij je marge op drank kunt redden In deze horeca tip ontdek jij waarom doseren een hele verstandige keuze is. Waarbij we kort ingaan op de definitie van Doseren…
Kun je doortappen met tapautomatisering? Ook wel serietappen genoemd? Wat kwam deze vraag vaak voorbij de afgelopen maanden. Veel ondernemers willen weten wat ze kunnen doen om hun marge te…
4 Categorieën waarin jij verspilling tegen kan gaan Minder verspillen is minder inkopen. Heel logisch! Wat ik niet verspil hoef ik tenslotte ook niet in te kopen. Besparen door verspilling…
Vrijwel iedere horecaondernemer heeft wel eens van de term tapautomatisering gehoord. Maar wat doet deze automatisering voor je tap precies? Automatisch tappen? Is dat met één druk op de knop?…