Frisdranktap of postmix in eigen beheer? Bekijk de voordelen | Van Duijnen Horeca

Voordelen postmix installatie

Een tapinstallatie voor frisdrank, een postmix, heeft veel voordelen. Je tapt snel en makkelijk frisdranken. Ook heb je meer ruimte vrij achter de bar. Er is veel minder emballage. En je medewerkers zijn daarbij ook minder tijd kwijt aan bijvullen.

Welke installatie past bij jouw zaak?

Een postmix installatie bestaat uit een tapzuil, koeler met carbonator, een Bag-in-Box rek en de bijbehorende (aansluit)techniek. Als technisch expert geven we advies over welke onderdelen geschikt zijn voor jouw bedrijf. Zodat de kwaliteit van je dranken zo lang mogelijk gegarandeerd blijft.

Postmix installatie in een selfservice tapwand | Van Duijnen Horeca

Advies, installatie én onderhoud

Met jarenlange ervaring in installatietechniek, kwalitatieve apparatuur en goed onderhoud zorgen wij voor de continuïteit van je postmixinstallatie. Zo verklein je ook de kans op storingen. En als je dan toch kampt met een vervelende storing staan wij ook voor je klaar. Lees hier meer.

Eigen taptechniek

Met eigen taptechniek kun je ook de (bar)routing optimaliseren en versterk je jouw inkooppositie. Zo kun je ook maximaal rendement uit je postmixinstallatie halen. Heb jij al eigen taptechniek en wil je meer verdienen aan je bier, wijn of gedistilleerd? Vul onze rekentool in en zie direct wat jij kunt besparen.

Deze bedrijven maken al gebruik van Taptechniek

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief