Postmix zuil op de bar tussen alle tapinstallaties

Een tapinstallatie voor frisdrank, een postmix, heeft veel voordelen. Je tapt snel en makkelijk frisdranken. Ook heb je meer ruimte vrij achter de bar. Er is veel minder emballage. En je medewerkers zijn daarbij ook minder tijd kwijt aan bijvullen.

Welke installatie past bij jouw zaak?

Een postmix installatie bestaat uit een tapzuil, koeler met carbonator, een Bag-in-Box rek en de bijbehorende (aansluit)techniek. Als technisch expert geven we advies over welke onderdelen geschikt zijn voor jouw bedrijf. Zodat de kwaliteit van je dranken zo lang mogelijk gegarandeerd blijft.

Postmix installatie bij Voetbalclub en Stadion Feijenoord

Advies, installatie én onderhoud

Met jarenlange ervaring in installatietechniek, kwalitatieve apparatuur en goed onderhoud zorgen wij voor de continuïteit van je postmixinstallatie. Zo verklein je ook de kans op storingen. En als je dan toch kampt met een vervelende storing staan wij ook voor je klaar. Lees hier meer.

Eigen taptechniek

Met eigen taptechniek kun je ook de (bar)routing optimaliseren en versterk je jouw inkooppositie. Zo kun je ook maximaal rendement uit je postmixinstallatie halen.

Dit kun jij extra verdienen

Bereken zelf je besparing!

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Menu