Wijnzuil neemt weinig ruimte in beslag. Snel en makkelijk wijn tappen met een wijninstallatie.

Een ideale oplossing

Een wijninstallatie is een ideale oplossing als je snel en makkelijk glazen wijn wil tappen. Een glas wijn tappen heeft minder handelingen, je hebt meer ruimte achter de bar en minder glasafval. Wijn kun je tappen vanuit fust, bag-in-box of key keg. Tegenwoordig bieden wijnleveranciers hierin een ruim assortiment aan kwaliteitswijnen.

Welke wijninstallatie is perfect voor jouw zaak?

Als technisch expert geven wij advies over welke wijninstallatie het beste bij jouw zaak past. Ook leveren wij een ruim assortiment aan wijnzuilen. Zo is er altijd wel één die bij jouw bar past. Voor de installatie en het onderhoud staan we ook voor je klaar

Een wijninstallatie in eigen beheer

Met tapinstallaties in eigen beheer onderneem je onafhankelijk, heb jij geen afnameverplichting en sta je sterk in onderhandelingen.

Meer verdienen aan je wijnverkoop?

Een wijninstallatie kun je uitrusten met ‘doseringen’. Zo schenkt iedereen altijd in één keer de juiste hoeveelheid. Geen onnodig tapverlies en te volle glazen meer. Wil je ook in de kassa zien hoeveel wijn getapt is? Bekijk dan onze mogelijkheden voor ‘registreren’. Doseren en Registreren staat voor tapautomatisering.

Dit kun jij extra verdienen

Bereken zelf je besparing!

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Menu