Wijnzuil neemt weinig ruimte in beslag. Snel en makkelijk wijn tappen met een wijntap installatie.

Wijntap

Een wijntap installatie is een ideale oplossing als je snel en makkelijk glazen wijn wil tappen. Een glas wijn tappen heeft minder handelingen, je hebt meer ruimte achter de bar en minder glasafval. Wijn kun je tappen vanuit fust, bag-in-box of key keg. Tegenwoordig bieden wijnleveranciers hierin een ruim assortiment aan kwaliteitswijnen.

Welke wijntap installatie is perfect voor jouw zaak?

Als technisch expert geven wij advies over welke wijntap installatie het beste bij jouw zaak past. Ook leveren wij een ruim assortiment aan tapzuilen voor wijn. Zo is er altijd wel één die bij jouw bar past. Voor de installatie en het onderhoud staan we ook voor je klaar

Een wijntap installatie in eigen beheer

Met een tapinstallatie in eigen beheer onderneem je onafhankelijk. Je hebt geen afnameverplichting. Dat zorgt ervoor dat je sterk staat in onderhandelingen. Want jij kunt volledig zelf kiezen welke wijn en bij wie je de wijn inkoopt. Het geeft je de vrijheid om in te spelen op trends of wensen van je gasten.

Meer verdienen aan je wijnverkoop?

Een wijntap installatie kun je uitrusten met ‘doseringen’. Zo schenkt iedereen altijd in één keer de juiste hoeveelheid. Geen onnodig tapverlies en te volle glazen meer. Wil je ook in de kassa zien hoeveel wijn getapt is? Bekijk dan onze mogelijkheden voor ‘registreren’. Doseren en Registreren staat voor tapautomatisering.

Deze bedrijven maken al gebruik van Taptechniek

Wijn tappen met een wijntap is makkelijk en snel. Bekijk het hier.

Dit kun jij extra verdienen

Bereken zelf je besparing!

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief