Storingen

Kamp je met een storing? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vul een contactformulier in of bel ons

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij helpen je graag. Voor dringende zaken raden wij aan om telefonisch contact met ons op te nemen.

Rondebeltweg 34
1329 BB Almere

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Geen titel

Meest gestelde vragen

Met tapautomatisering tapt iedereen altijd perfect gedoseerde dranken. Dit werkt prettig, je gaat tapverlies tegen en bespaart zo op inkoop.

Ook is het dé oplossing als je de drankenstromen van je horecabedrijf inzichtelijk wil krijgen. Je bent in staat om real time te anticiperen. Zo schiet je omzet omhoog.

In deze film kun je precies zien hoe gedoseerd tappen werkt. Je tapt altijd een perfect gedoseerd glas bier, wijn of gedistilleerde drank. Hiermee kun je tot wel 30 % besparen op je inkoop.

Als je kiest voor registreren communiceert de tapautomatisering met je kassa. Je kunt dan precies zien hoeveel dranken getapt zijn versus de aangeslagen dranken.

Met het doseren help je de medewerkers met snel en makkelijk in één keer de juiste dosering tappen. En met het registreren geef je jouw medewerkers een vangnet. Ieder mens kan in de drukte even iets vergeten. Door registratie is dit meteen zichtbaar en help je ze alles goed te verwerken.

Er zijn sinds kort ook huur en huurkoop mogelijkheden. Zonder eenmalige hoge(re) investering vooraf. Direct je winstmarge verbeteren, direct inzicht en controle, direct resultaat. Dit kun je aangeven in het offertegesprek met de accountmanager. Deze geven je hier meer informatie over en verwerken dit het voorstel.

Momenteel is het assortiment van Van Duijnen Horeca Service niet online verkrijgbaar. Wij leveren kwalitatieve producten op maat. Daarom inventariseren wij eerst de wensen van onze klanten en komen dan met een advies op maat. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, contact met ons opnemen of bellen naar 036- 538 78 78.

Ja, dit is mogelijk. Wij hebben een aantal producten in de showroom van Inspirium Amsterdam staan. Ben je op zoek naar een specifiek product, neem dan vooraf even contact met ons op.

Wij hebben diverse handleidingen voor de opstart en dagelijks onderhoud van je installaties en automatisering. Bekijk bij onze blogs de categorie handleidingen.

Bezoekadres

Rondebeltweg 34
1329 BB Almere