Als servicepartner horeca nemen wij service en onderhoud aan je tap- en koeltechniek uit handen.

Servicepartner

Zoek jij een servicepartner horeca?

Wij voeren voor diverse partijen als servicepartner horeca werkzaamheden uit. Voor een aantal partijen zijn wij dé vaste servicepartner horeca. Ben jij op zoek naar een partner die service en onderhoud aan je tap- en koelinstallaties voor jouw organisatie uit handen neemt? Een expert in de realisatie van horecaprojecten? Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken.

Beheer tap- en koelinstallaties

Met ons eigen 24/7 landelijk servicenetwerk kunnen wij dit voor jouw organisatie volledig verzorgen. Dan heb jij er geen omkijken meer naar. Een vaste servicepartner horeca, één aanspreekpunt.

Realisatie horeca projecten

Als expert in tap- en koeltechnische oplossingen hebben wij jarenlange ervaring in het uitvoeren van horecaprojecten. Ben je op zoek naar een ervaren partner die jou ontzorgt in de realisatie van het project? Onze experts helpen jou graag.

Het gemak van service pakketten en een servicepartner horeca

Leer ons beter kennen

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief