Service partners

  1. Home
  2. Service partners

Samenwerkingen

Voor diverse partijen hebben wij service en onderhoud werkzaamheden uitgevoerd. Voor een aantal partijen zijn wij de vaste servicepartner.
Ben jij ook op zoek naar een samenwerkingspartner die Service en Onderhoud voor jou uit handen neemt? Als technisch expert in tap- en koeltechnische oplossingen met een landelijk 24/7 servicenetwerk zijn wij dé servicepartner voor horecabedrijven. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken.

Beheer tap- en koelinstallaties verzorgen

Met ons eigen landelijke servicenetwerk kunnen wij dit voor jouw organisatie volledig verzorgen. Dan heb jij er geen omkijken meer naar. En je hebt voor alles een vast aanspreekpunt.

Technische experts die jouw project realiseren

Als expert in tap- en koeltechnische oplossingen hebben wij jarenlange ervaring in oplossingen voor de horeca. Ben je op zoek naar een ervaren partner die jou ontzorgt in de realisatie van het project? Onze experts helpen jou graag.

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief
Menu