Kom jij ook naar de Haring Party op Inspirium Amsterdam? Dinsdag 20 juni 2023 vanaf 15.00 uur. Meld je hier aan als je van plan bent langs te komen.

“Wegens het succes van Graansilo Eten & Drinken hebben we besloten deze twee trucks te ontwikkelen. Op deze manier kunnen gasten op locatie ook kennis te laten maken met het merk Graansilo, de bieren en…
Automatisering is een belangrijk onderdeel geworden van de moderne samenleving. Slimme technologieën geven je immers de mogelijkheid efficiënter te werken. Wat jou vaak diverse financiële voordelen oplevert. Echter stuit automatisering in de horeca hier en…
In dit overzicht vind jij een greep uit de horecazaken in Utrecht waar wij al mee samenwerken. 7 x Samenwerkingen met Utrechtse horeca, waar wij trots op zijn! En als je het ons vraagt geweldige…
Het begin van 2023 was als vanouds én toch exceptioneel. Is dit de nieuwe horecatrend van 2023? Wat viel op? Welke vragen kwamen veel aan bod? Welke topics waren hot?
Volle stand, professionele gesprekken, Tappy introductie en inspirerende events. Wij kijken terug op een geslaagde Horecava 2023! Bedankt dat jij er was!
Van Duijnen Horeca Service presenteerde Tappy voor het eerst op de Horecava 2023. Vanaf de allereerste beursdag was Tappy een groot succes! Heb jij ‘m al gezien?
Onze beursplanning voor 2023! We zijn gestart met de Horecava. Hierna staan: Horeca EvenTT, Gastvrij, BBB en Horeca Expo op onze beurskalender. Bij welke beurs zien we jou?
Inspirerende sessies over horeca-prijsstijgingen, het aankomende verbod op wegwerp plastic, digitalisering van de cultuursector en meer! Het was leerzame dag met een toffe afsluitende borrel.
De berekening! Hoeveel vaasjes gaan er nou écht uit een 50l fust? Wat is jouw score? Wil je weten hoe jij er nog meer uit kunt halen?
Lees wat Doseren en Registreren eigenlijk onmisbaar maakt voor iedere professionele horecazaak. Helemaal in tijden waarbij marges en medewerkers flink onder druk staan.
's Werelds eerste biercocktailtapIn opdracht van Stadshaven Brouwerij ontwikkelen wij ’s werelds eerste biercocktailtap. Wat…
Hoe jij makkelijk duurzame impact maakt Schenk jij tijdens evenementen ook flesjes water uit bij…
’s Werelds eerste biercocktailtap Voor Stadshaven Brouwerij ontwikkelde Van Duijnen Horeca Service deze innovatieve biercocktailtaps.…
Het horeca personeelstekort is gigantisch. Deze ontwikkeling is al even gaande én stopt niet. Ben…
Over het project, de samenwerking en wat viel op? Lees quotes uit de klantverhalen Brouwerijen…
Hoe weet je welk horecaconcept kans van slagen heeft? Waar moet je op letten? Dit…
Lukt het jou nog altijd de gewenste service te verlenen? Met het huidige tekort aan…
Waarom werken onze medewerkers bij ons? Wat is hun verhaal? Wat vinden ze het mooiste…
Waarom werken onze medewerkers bij ons? Wat is hun verhaal? Wat vinden ze het mooiste…
Voor veel horecazaken was carnaval 2022 dé vliegende terugreis naar ‘normaal’. Was het als vanouds?…
Kom jij onze stand bezoeken? 4 x Waarom jouw bezoek waardevol is Alsmaar stijgende inkoopprijzen…
Selfservice concepten: assistentie die je nu goed kunt gebruiken De ene na de andere horeca…
Nu ook de nieuwste PEPSI SPIRE® Zo hebben we bijvoorbeeld net bij Hommerson Casino in…
Van Duijnen Horeca plaatste er een enorme tapwand met wel 20 tapkranen voor de lekkerste…
In deze blog belichten we diverse mogelijkheden om je gasten te ontvangen en toch afstand…
Meer opbrengst zonder grote investering De Van Duijnen Leaseconstructie maakt het mogelijk om met geautomatiseerde…
Handleidingen voor diverse biertaps. Als specialist in dranktechniek geeft Van Duijnen Horeca Service graag deze tips en instructies om storingen bij het opstarten van je biertaps te voorkomen.
Hieronder zie je een handleiding over je hoe je je wijntaps (de installatie) weer in gebruik neemt. Zo zorg je ervoor dat je goed kunt tappen.
Wat is het advies over hoe je jouw drank dispenser gedistilleerd weer goed opstart als deze even stil gestaan heeft? Tips voor jouw tapinstallatie.
Hier vind je stappen voor het opstarten postmix installatie. Van Duijnen Horeca Service geeft graag tips en instructies voor het opstarten. Om zo storingen te voorkomen.
Hoe ga je om met je horeca koelkast? Hier vind je tips voor het opstarten. Waar moet je op letten of controleren? Bekijk de handleiding.
Hoe neem je jouw barautomatisering weer goed in gebruik? Je vindt handleidingen voor diverse bar automatisering en ook voor de geautomatiseerde tapinstallaties.
Wat zijn de risico’s van werken met koolzuurgas? Wat zeggen de voorschriften? Wat zijn precies de regels? Wat te doen bij inademing?
Hieronder geven we instructie over hoe je het beste kunt omgaan met je tapinstallaties voor bier als je deze tijdelijk niet gebruikt. Ook vind je opstart tips, zodat je de kans op storingen aanzienlijk verkleind.
Hoe ga je om met je wijnzuil en wijntap installatie? Hier vind je tips en handige stappen om deze af te sluiten en op te starten. Zo verleng je de levensduur en blijft de kwaliteit…
In deze instructie vind je onder andere handelingen die je kunt ondernemen om je drankdispenser voor gedistilleerde of sterke dranken tijdelijk buiten gebruik te stellen.
In deze instructie postmix machine geven we tips over hoe je het beste kunt omgaan met je postmixinstallatie. Wanneer deze bijvoorbeeld voorlopig buiten gebruik zijn. Maar ook opstart tips als je de installatie weer in…
Hieronder geven we instructie over hoe je het beste kunt omgaan met je automatische biertap, ookwel tapautomatisering.
Biertaps helemaal passend bij het mooie nieuwe interieur Bij Hofman Café is de afgelopen maanden…
Zelftaps waar gasten zelf hun biertje of glas wijn pinnen Van Duijnen Horeca installeerde in…
Ken jij onze swipe tap al? Jouw gasten kunnen nu ook zelf hun biertje tappen…
In deze blog geven we tips om te komen tot “hygiënisch schone glazen”. Heet gewassen,…
Wil je als horecaondernemer meer uit je bier halen? Meld je aan voor het kennisevent…
Op 9 september gaat het los in De Winkel van Sinkel in Utrecht. Tussen de…
Lees hieronder het verhaal van succesvolle ondernemers die de Foodhallen ook naar Rotterdam brachten. Echt Rotterdams…
Ben jij een ervaren horecaprofessional en loop je al een tijdje met nieuwe plannen rond?…
‘Bier proeven is net zoals daten: de eerste indruk bepaalt alles’, aldus Rick Kempen (Bier…
Doe inspiratie op en laat je informeren over trends en ontwikkelingen tijdens de vele sessies.…
De overname van de specialist in horecatechniek op en onder de bar past volgens Paul…
Tips voor (startende) horecaondernemers over horecavergunningen, regels en wetgeving Het is belangrijk om goed op…
Lijkt het zo wel wat om je bierbonus te verdubbelen? Kijk eens naar je tapverlies. Hoeveel procent is dat?
Er is nu de perfecte tool ontwikkeld om je bar beter aan te sturen en…
Je streeft naar een goede marge op je drankverkoop, maar dat lijkt niet altijd haalbaar.…
Tijdens de interactieve sessie werd ingegaan op vragen als: hoe maak je van je horecaconcept…
Het jaar 2019 begint traditioneel goed voor Van Duijnen met de Horecava. Ook dit jaar…
Moet je als horecaondernemer die bierprijsstijging ieder jaar zomaar voor lief nemen? Gewoon doorberekenen aan je gasten? Of zijn er andere oplossingen? Manieren om de inkoopkosten te verlagen bijvoorbeeld? Is het mogelijk dat je als…
Je streeft naar een goede marge op je drankverkoop, maar dat lijkt niet altijd haalbaar.…
Hou jij wel van een leuke 1 april grap? Voor jij een ludieke actie in jouw zaak? Andere bedrijven hebben dit wel gedaan, een paar vind je hier
Makkelijk is het niet, blijven vernieuwen. Maar in de horeca is regelmatig vernieuwen meestal noodzakelijk…
De tweede week van april is begonnen! Ben jij al begonnen met de organisatie voor…
10 tips voor een kwaliteitsbiertje Het is volop zomer en dat hebben ook de horecaondernemers…
Om horecaondernemers te helpen slimmer te werken en meer inzicht én controle te geven over…
In de aanloop van dit evenement zet Van Duijnen Horeca Service graag alvast een aantal…
Door een aantrekkelijke presentatie van je sterke dranken verkoop je meer. Hoe kan je je sterke…
Hoe kun je als horecaondernemer het milieu sparen en minder een beroep doen op het…
Horecaondernemers die goed presteren, krijgen een tweede en derde zaak vaak op een presenteerblaadje aangeboden.…
DUURZAAM ONDERNEMEN IN DE HORECA DEEL 1: Zo heb je 25% minder energieverbruik en lagere CO2-uitstoot
Zo koel je je dranken duurzaam én efficiënt Met een super zuinige ZEAS unit worden…
Van Duijnen heeft zich onlangs aangesloten bij het GulaGula Forest Food program. Een uniek initiatief…
Bij Van Duijen Horeca Service zien we het steeds vaker: horecaondernemers die kiezen voor de…
Ons partnership met Simple Check vormt een mooie gelegenheid om de collega’s bij Van Duijnen te…
Met een team van 13 adviseurs mochten we gedurende 4 dagen veel klanten én nieuwe…
ISO 14001 We zien milieubeleid en de zorg voor veiligheid, gezondheid en welzijn als een…
Als organisatie opereert Van Duijnen volledig CO2 neutraal en daarom is er bewust gekozen voor een…
Escobar is dag en nacht open. En dat betekent hard werken. Onlangs lieten de twee…
Of je nou op zoek bent naar horecainspiratie of gewoon wat fijne horeca-adresjes in Amsterdam?…
Volg jij het nog? Er verschijnen steeds meer nieuwe apps voor de horeca. Zoveel, dat…
Nieuwe horecaconcepten De horecamarkt is flink in beweging. Er komen steeds meer nieuwe horecaconcepten bij,…
Aan de hand van 6 praktische tips laten we zien hoe je maximaal rendement uit je…
Ben je benieuwd naar de biertrends van 2018? We zetten de belangrijkste trends voor dit…
In de gloednieuwe A’DAM toren plaatsten wij koel- en geautomatiseerde tapsystemen die dranken doseren en…
Brasserie–Hotel Antje van de Statie. Een mooi voorbeeld van een prachtige horecagelegenheid met een verhaal.…
Hier lees je welke handigheden jou kunnen helpen ontwikkelingen te compenseren en het verbeteren van…
Twee hoofdzakeljike verstrekkingen Bij het verstrekken van subsidie aan poppodia en schouwburgen spelen hoofdzakelijk de…
Hoe kun je meer inkomsten voor je poppodium creëren om een mooi programma neer te…
Van Duijnen Horeca in de top 5% van alle leverancier en firma’s door EcoVadis geëvalueerd…
Ondernemers die met munten werken, hoeven namelijk geen BTW te betalen over de munten die…
Zondag 26 juni waren de innovatieve tapsystemen van Van Duijnen Horeca Service te zien in…
Naast het volgen van demonstraties – van de innovatieve Beer Up tot de voordelen van…
Hoe voorkom je dat door stijgende loonkosten jouw winstmarge onder druk komt te staan? Wat…
Pop-up: nieuwe trend, maar hoe is het om steeds te verhuizen en weer ‘opnieuw’ te…
In deze blog door Van Duijnen Horeca Service lees je meer over de oorzaken en…
Foodhallen zijn booming, ook in Nederland. Waar komt hun populariteit vandaan en hoe komen deze…
Hoe haal je het beste uit vrijwilligers naar boven en laat je ze zo goed…
Hier vind je 13 terras tips. Het mooie weer komt er straks weer aan. Ben jij voorbereid op het terras seizoen? Kun je nog wat optimaliseren?
Op zoek naar flinke kostenbesparing in de horeca? Bekijk dan eens wat jouw personeel drinkt tijdens het werk. Al met een paar medewerkers in de bediening kunnen deze kosten oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar.
Perfecte biertje in de bar Er zijn ook verschillende gezellige cafés. Hier kun je aan…
Terugkijken op de Horecava 2020! De nieuwe Van Duijnen Horeca Service stand, Brewer’s breakfasts en meer!
Van Duijnen Horeca Service helpt je graag met inspiratie en zet special voor jou 10…
Gastblog: César Sierhuis – Creo betaalsystemen Op een bierviltje ‘In de zomer van 2013 belde…
Werk jij hard maar zie je dat niet altijd terug onder de eindstreep? Op zoek naar inspiratie voor het verhogen van je horeca rendement? In deze blog vind je 6 tips voor meer horeca rendement.
De locatie in Rotterdam is het begin van een wereldwijde uitrol van dit innovatieve hotelconcept.…
Maak jij van Koningsdag een commercieel succes? Tips van 3 ervaren horecaondernemers 1. Tips van…
Wat kun je doen om het je hardwerkende medewerkers wat makkelijker te maken? Hier vind je 6 terrastips: om mee te nemen in de instructie of als reminder voor extra waardering.
De verkiezing is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en staat onder leiding van…
Natuurlijk zijn wij ook een beetje trots op deze prestatie. Want Van Duijnen Horeca Service…
Met een schoon, sfeervol terras én goede bediening draai je nou eenmaal meer omzet. Voor de gemiddelde horecaondernemer is het best een flinke uitdaging om altijd een snelle en goede service te leveren. Wel zijn…
Ken jij deze horeca trend al? De nieuwste tapsensatie waarmee je snel bier tapt.
Inspirerende selfservice concepten Lees hoe anderen selfservice concepten toepassen en wat het hen oplevert. Tafeltap…