Een selfservice concept zoals een zelftaptafel zorgt voor extra drankomzet

Tap installatie voor bier

Als technisch expert helpen we je met advies, de installatie en met het onderhoud voor je tap installatie voor bier. Met een eigen tap installatie creëer je een eigen identiteit voor zowel je interieur als je bierassortiment. Zo perfectioneer je de (bar)routing en uitstraling van jouw horecazaak.

Welke tap installatie past bij jouw zaak?

Wij adviseren je graag over de biertap installatie die het beste in jouw zaak past. En waarbij de kwaliteit van het bier zo lang mogelijk gegarandeerd blijft. Wij bieden een ruim assortiment, van een enkele biertap tot op maat gemaakte tankbierinstallaties.

Eigen taptechniek

Met een eigen tap installatie ben je niet gebonden aan een brouwerij. Je hebt de vrijheid om zelf je biermerken te bepalen. Zo onderneem je onafhankelijk en versterk je jouw inkooppositie.

Een eigen tap installatie versterkt je inkoop- en onderhandelingspositie

Meer verdienen aan je bier?

Met tapautomatisering ‘Doseren en Registreren’ voorkom je tapverlies, kan iedereen in één keer een perfect biertje tappen en heb jij direct inzicht en controle in wat is getapt. Dit levert jou als ondernemer veel op. Meer weten? Of zelf uitrekenen wat jij meer kunt verdienen? Gebruik onze online rekentool Reken uit je Winst

Dit vinden onze klanten

Dit kun jij extra verdienen

Bereken zelf je besparing!

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief