Een selfservice concept zoals een zelftaptafel zorgt voor extra drankomzet

Ben jij op zoek naar een eigen bierinstallatie? Als technisch expert helpen we je met advies, de installatie en met het onderhoud. Met een eigen tapinstallatie creëer je een eigen identiteit voor zowel je interieur als je bierassortiment. Zo perfectioneer je de (bar)routing en uitstraling van jouw horecazaak.

Welke bierinstallatie past bij jouw zaak?

Wij adviseren je graag over de tapinstallatie die het beste in jouw zaak past. En waarbij de kwaliteit van het bier zo lang mogelijk gegarandeerd blijft. Wij bieden een ruim assortiment, van een enkele biertap tot op maat gemaakte tankbierinstallaties.

Eigen taptechniek

Met een eigen bierinstallatie ben je niet gebonden aan een brouwerij. Je hebt de vrijheid om zelf je biermerken te bepalen. Zo onderneem je onafhankelijk en versterk je jouw inkooppositie.

Eigen bierinstallaties versterken je positie

Wil je meer uit je bier halen?

Spreekt duurzaam ondernemen jou aan? Met tapautomatisering ‘Doseren en Registreren’ voorkom je tapverlies, kan iedereen in één keer een perfect biertje tappen en heb jij direct inzicht en controle in wat is getapt. Dit levert jou als ondernemer veel op. Lees hier meer informatie en reken hier zelf uit wat jij meer kunt verdienen aan bijvoorbeeld bier.

Dit kun jij extra verdienen

Bereken zelf je besparing!

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Menu