Bezoekers van horeca aan een zelf tap tafel

Service pakketten

Gemak van service pakketten

Jij hebt waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd. Is het rooster rond? Zijn alle bestellingen de deur uit? Staat alles overal klaar?

Het is logisch dat het preventief onderhoud van je installaties niet altijd prioriteit heeft. Toch is preventief onderhoud essentieel voor de continuïteit  van je onderneming. Je verkleint de kans op tijdrovende storingen. En je verlengt de levensduur van je installaties. Dat levert je veel op. 

Minder kans op storingen

Storingen kosten veel tijd, ergernis en omzet. Met goed preventief onderhoud verklein je de kans hierop aanzienlijk.

Verleng de levensduur

Als je goed voor je installaties zorgt, of laat zorgen, blijven je installaties in topconditie. Zo verleng je de levensduur.

Wij regelen het

Met een service pakket heb je geen omkijken meer naar de planning en uitvoering van het preventief onderhoud.

Het gemak van service pakketten en een servicepartner horeca
Biertanks van Mueller als eye catcher in de horecazaak

Welk service pakket kies jij?

Met een service pakket heb je geen omkijken meer naar de planning en uitvoering van het periodieke onderhoud. Zo kun jij je focussen op andere zaken die je aandacht nodig hebben. Wij bieden verschillende overeenkomsten aan, van Basic tot Excellent. Waarbij we afspraken maken over frequentie, arbeid, voorrijkosten, materiaal en de toeslagen voor avond, weekend of feestdagen. Zo weet je waar je aan toe bent, dat is wel zo prettig. Onze adviseurs nemen de mogelijkheden met je door.  

Deze bedrijven werken al met ons samen

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief