Tapautomatisering Dashbar helpt horecaondernemers

Tapautomatisering

 1. Home
 2. Tapautomatisering

Verdien meer aan je drankverkoop

Wil jij meer verdienen aan je dranken? Staan je marges op drank onder druk? Vraag jij je af hoe je je verkoopprijs beheersbaar kunt houden? Of ben je op zoek naar een oplossing om snel en makkelijk te tappen? Is duurzaam ondernemen of duurzaamheid belangrijk voor je? Dan is tapautomatisering dé oplossing voor jou.

Tapautomatisering | Doseren en Registreren

Doseren betekent in één handeling altijd de juiste hoeveelheid tappen. Iedereen tapt zo een perfect biertje, zonder onnodig tapverlies. Registreren houdt in dat je precies ziet wat getapt is. Alles is zonder inspanning direct zichtbaar in de kassa. Snel even een drankje tappen voor iemand aan de bar, dat kan je eenvoudig  vergeten aan te slaan. Door te registreren is dat drankje toch zichtbaar in de kassa. En is vergeten aan te slaan verleden tijd.

Doseren en Registreren met DashBar

Dit is onze gebruiksvriendelijke automatiseringstool met online dashboard. DashBar geeft je snel inzicht en controle over de drankenstromen in je bedrijf. Je stopt drankverspilling en dat is duurzaam ondernemen. DashBar maakt het tappen heel makkelijk. En DashBar functioneert als vangnet. Dat werkt niet alleen prettig, maar levert jou ook veel op

Overzicht en controle met Dashbar Tapautomatisering
Doseren

Je kunt een tapkraan uitrusten met doseringen. Per kraan kun je meerdere doseringen instellen, bijvoorbeeld fluitje, vaasje en pitcher. Iedereen kan zo makkelijk in één keer een perfect biertje tappen.

 • 15% minder tapverlies
 • Mogelijk op bestaande bierkranen
 • Bijtappen verleden tijd
 • Duurzaam ondernemen door minder drankverspilling
 • Gebruiksvriendelijk tappen: snel en makkelijk
Registreren

Door te registreren zijn al je getapte dranken moeiteloos zichtbaar in de kassa. Wist je dat 10 niet aangeslagen drankjes per dag jou per jaar al snel €10.000,- aan drankomzet scheelt?

 • Alle getapte biertjes zichtbaar
 • Getapt versus aangeslagen makkelijk inzichtelijk
 • Meer inzicht en controle
 • Direct bijsturen, niet meer achteraf oplossen
 • Meer drankomzet
 • Registreren zonder dosering mogelijk
Rekenvoorbeeld Tapautomatisering Bier door te Doseren en Registreren scoor jij meer winst.

Deze bedrijven maken al gebruik van Tapautomatisering

Wat kunnen horeca-ondernemers met Tapautomatisering?

Doseren

De juiste dosering betekent veel minder verspilling van drank. Op jaarbasis kan je dit een kostenbesparing van tienduizenden euro’s opleveren.

Registreren

In het dashboard zie je precies wat is getapt. Te integreren met je kassa, zodat je daarin ook de getapte drankjes ziet. Minder ‘weggeven’ / vergeten = meer winst!

Beheren

Via de cloud kun je vanaf elke locatie de tapactiviteiten monitoren en je bar aansturen. Verbruik is direct zichtbaar, dus makkelijk voorraadbeheer.

Serveren

Serveer gemakkelijk en snel. Waardoor je omzet verhoogd. Altijd perfect getapte biertjes en juiste maatjes. Een betere service en beleving voor je gasten.

Innoveren

Up-to-date blijven met nieuwe functionaliteiten die er bij komen, zoals duurzamer koelen en informatie voor een data gedreven bedrijfsvoering.

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Dit kun jij extra verdienen

Bereken zelf je besparing!

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Menu