Service en onderhoud

Goed onderhoud is van essentieel belang voor de continuïteit van je installaties. Zo verklein je de kans op storingen aanzienlijk.

Altijd in de buurt
Onze servicemedewerkers helpen jou graag met het uitvoeren van preventief onderhoud en het verhelpen van storingen. Wij beschikken over een landelijk servicenetwerk. Zo zijn we altijd bij jou in de buurt, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Serviceovereenkomst
Wil je het onderhoud gewoon goed geregeld hebben? Zonder hier zelf achteraan te moeten gaan? Laat je ontzorgen met een serviceovereenkomst. Wij bieden verschillende vormen aan, van Basic tot Excellent. Zo kun je er één kiezen die bij jouw situatie past.

Jouw servicepartner
Wij zijn dé technisch expert met een 24/7 landelijk servicenetwerk. Niet alleen voor bierbrouwerijen, maar ook voor wijn en andere dranken leveranciers zijn wij al tientallen jaren de vaste servicepartner. Wij werken samen met Heineken, Bavaria, Inbev, OR&B en Vrumona.
Ben jij op zoek naar een samenwerkingspartner die Service en Onderhoud voor jou uit handen neemt? Wij helpen je graag.

Wil je meer weten?

Storingen

Wanneer je kampt met een vervelende storing kun je ook bij ons terecht.

Servicepakketen

Wil jij geen omkijken meer naar de planning en uitvoering van het periodieke onderhoud?

Dagelijks onderhoud

Hier vind je diverse handleidingen voor je tapinstallaties, koeltechniek en automatisering.

Servicepartners

Wij voeren voor diverse partijen service en onderhoud werkzaamheden uit.

Dit kun jij extra verdienen

Bereken het zelf

Benieuwd wat tapautomatisering kan betekenen voor jouw zaak? Met deze rekentool krijg je direct cijfermatig inzicht. Bereken heel makkelijk zelf wat je bespaart op inkoop door te Doseren. De tool geeft ook aan wat Registreren jou oplevert aan meer omzet. Je kunt deze tool gebruiken voor bier, wijn en gedistilleerd.

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief
Menu