Tankbier

  1. Home
  2. Tankbier

Een tankbierinstallatie in je zaak?

Tap je jaarlijks meer dan 100 hectoliter? Dan is een tankbierinstallatie, van bijvoorbeeld 250, 500 of 1.000 liter, een uitstekende oplossing. Met een tankbierinstallatie heb je perfect gekoeld vers bier dat langer houdbaar is dan bij een fust. Het geeft gemak en zekerheid. Daarbij onderneem je ook duurzamer. Je hebt minder tapverlies (geen fustwissels) en een tankbierinstallatie is energiezuinig.

Op zoek naar persoonlijk advies?

Mueller tanks

Als technisch expert op het gebied van tap- en koeltechnische oplossingen zijn wij gespecialiseerd in tankbierinstallaties voor de horeca. Wij zijn exclusieve dealer van Mueller, de grootste in de wereld op het gebied van biertanks.

Een installatie op maat

Heb je meer wensen? Wij kunnen je installatie ook volledig op maat adviseren. Zo vind je er één die in jouw onderneming past. Of één die de basis kan vormen van het interieur. Bekijk onze klantverhalen voor inspiratie.

Advies, installatie en onderhoud

We helpen je met advies, de installatie en ook voor het onderhoud kun je bij ons terecht. Met professionele, kwalitatieve installaties en goed preventief onderhoud zorgen wij voor de continuïteit van je installaties. Met ons landelijke servicenetwerk zijn wij altijd bij je in de buurt. En dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Kwaliteit van Mueller tanks

Expertise in tap- en koeltechniek

Eén partner voor advies, installatie en onderhoud

Een oplossing op maat

Bij Van Duijnen Horeca Service adviseren, installeren en onderhouden wij oplossingen op maat. Zodat je maximaal rendement kunt halen uit je horecaonderneming. Daarom starten wij graag met een persoonlijk advies gesprek. Zo kunnen we een oplossing aanbieden die echt bij je past.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief
Menu