Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Let’s Mingle!

UITNODIGING OPEN DAG INSPIRIUM AMSTERDAM 2024

In het kader van Let’s Mingle willen wij – als proud partner van Inspirium – jou uitnodigen voor de Open Dagen van het Inspirium! Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. Dat is de kracht van het Inspirium! Let’s Mingle is het thema van de állereerste Inspirium Open Dagen waar we je graag hartelijk verwelkomen. Dinsdag 5 november is deze dag in het Inspirium Breda, hier vind je meer info.  

Kom jij, net als ons, woensdag 6 november naar Amsterdam? 

Je bent welkom van 09:00 tot 19:00 uur.

Bij ‘Let’s Mingle’ draait alles om het samenbrengen van mensen, het ontdekken van vernieuwende concepten en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Soms lijken verschillende combinaties of smaken op het eerste gezicht niet samen te gaan maar blijken ze in combinatie verrassend goed te werken! Inspirerend zijn en buiten comfortzones treden. Daar houden we van, want precies daar huist de magie. 

Wat kun je verwachten?

Deze dagen bieden dé kans om je te laten inspireren door de diverse horeca-experts van het Inspirium collectief. Je ontdekt: noviteiten, toffe interacties, inspirerende ruimtes, creatieve demo’s, heerlijke drinks & bites én nog iets heel tofs. Maar daar verklappen we nog niets over!

Let op: voor dit event moet je je aanmelden. 

Ben jij er woensdag 6 november bij in Amsterdam? 

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall