Einde aan verspilling en kasverschillen

Om horecaondernemers te helpen slimmer te werken en meer inzicht én controle te geven over hun drankenstromen, heeft Van Duijnen een nieuw besturingssysteem ontwikkeld: DashBar. De integratie tussen de kassasystemen en het DashBar platform van Van Duijnen maakt het mogelijk om realtime de tapacties en kassa-aanslagen te monitoren. De getapte drankjes zijn vanaf nu direct zichtbaar in je Lightspeed kassasysteem. Hierdoor is het niet langer mogelijk om ongezien vergeten drankjes aan te slaan. Zo komt er een einde aan (drank)verspilling en kasverschillen.

Samenwerking met Lightspeed

Binnen de horecasector groeit de markt van zowel tapautomatisering als ook zelftap aanbieders. Lightspeed is de eerste partij die een integratie met het nieuwe cloudgebaseerde DashBar systeem van Van Duijnen heeft gerealiseerd. Dankzij de API-koppeling kunnen eenvoudig en zonder bedrading één of meerdere kassa’s of zelfs filialen op elkaar aangesloten worden. Het overzicht van het verschil tussen het aantal getapte en betaalde dranken is niet alleen op het centrale dashboard zichtbaar, de bediening krijgt op hun eigen apparaat ook direct feedback over de status van hun eigen vloer. Dit overzicht kan eenvoudig je binnen de Lightspeed interface bekijken met een simpele swipe. Een uitkomst voor horeca-eigenaren die een einde willen maken aan kasverschillen.

24/7 inzicht in drankenstromen

De integratie met Van Duijnen Horeca Service werd gelanceerd en geïntroduceerd op het evenement Data Meets Hospitality in Antwerpen op 25 juni j.l.  Het helpt ondernemers hoger rendement te behalen, beter zicht op hun voorraad te hebben en verspilling, fouten of fraude te voorkomen. Het volledig cloudgebaseerde systeem kan ook onderweg geraadpleegd en beheerd worden. Zodat hebben eigenaren altijd zicht op hun zaak.

Floor Vercouteren, General Manager van het Veronicaschip in Amsterdam is Lightspeed én Van Duijnen klant en heeft onlangs voor de integratie gekozen: “De basis van Lightspeed en het opzetten van de tafelschikking zijn zo ingevuld, maar de mogelijkheden gaan veel verder. Koppeling naar boekhouding, personeelsuren en -kosten zijn allemaal aspecten waarmee wij op de lange termijn de resultaten in één overzicht en in één ‘programma’ gemakkelijk kunnen zien. Wij zijn continu bezig efficiënter en duurzamer te werken. Vanaf het begin willen we op het schip voor elke beslissing de meest duurzame oplossing in onze mogelijkheden. Verspilling is hierin een groot onderdeel die vaak met weinig moeite aan te pakken is, maar minder gemakkelijk met bijvoorbeeld bier tappen. En dat zal mede door Lightspeed en Van Duijnen veel gemakkelijker zijn om in te lezen en bij te houden.”

Meer weten over de voordelen van DashBar voor jouw zaak? Kijk dan op onze website www.vanduijnenhoreca.nl/dashbar voor meer informatie of neem contact met ons op: 036 – 538  78 78

Artikel via Emerce.

Meer info over de integratie met Lightspeed

Of lees hier alle voordelen op

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall