Werken bij Van Duijnen Horeca Service met de leukste collega's

Leer ons team kennen: service monteur Daniël

Waarom werken onze medewerkers bij ons? Wat is hun verhaal? Wat vinden ze het mooiste aan hun werk? Dit keer: Daniël Bos, Service monteur. Hij werkt al bijna 8 jaar bij Van Duijnen Horeca Service. Daniël woont zelf in de provincie Drenthe. Je vindt hem dan ook vaak bij onze relaties in noord Nederland.

Dit heb je nodig als service monteur

“Basiskennis installatietechniek, dat heb je wel nodig. De overige kennis die je nodig hebt om dit werk uit te voeren leer je via een interne opleiding. En het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Je hebt namelijk iedere dag contact met klanten. Dit vind ik zelf het leukste aan deze baan, klantcontact.” Werken bij Van Duijnen Horeca Service

Maar ook de afwisseling maakt dit werk leuk

“Maar ook de afwisseling maakt het leuk.” vervolgt hij. “Je werkt aan veel verschillende installaties. Van tap- tot koeltechniek, maar ook automatisering. Waarbij we deze installaties installeren, onderhouden en ook storingen oplossen. Dit doe je op de locaties zelf, je werkt dus iedere keer ergens anders. Zo kun je de ene dag in je eentje een biertap installeren bij een grandcafé in Meppel en voer ik de andere dag een project uit met 5 collega’s bij grote locatie in Amsterdam. Dat maakt dat het nooit saai is en dat vind ik leuk.”

Service en Onderhoud Tap Koeltechniek Van Duijnen Horeca Service

Daarom Van Duijnen Horeca Service

Daniël vertelt dat hij voor Van Duijnen Horeca gekozen heeft omdat er niet veel bedrijven zijn die zo’n compleet pakket aanbieden. Hij vervolgt: “Dat draagt bij aan de afwisseling van het werk. Daarbij is het gewoon een leuke organisatie met korte lijntjes. Ik vind dat heel prettig communiceren.”

Naast het werk doet hij graag

“Ik mag graag lekker kokkerellen en met eten bezig zijn. Ik kom dan ook graag in de horeca. Je begrijpt, deze baan past goed bij mij.” zegt Daniël lachend.

Team service monteurs Van Duijnen Horeca Service

Het buitendienst service team bestaat momenteel uit 23 service monteurs. Lijkt het jou wel wat om dit team te versterken? Bekijk dan snel welke vacatures er momenteel open staan.

Als servicepartner horeca nemen wij service en onderhoud aan je tap- en koeltechniek uit handen.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall