Een maatwerk bar, perfect afgestemd

Een maatwerk bar, perfect afgestemd

Brochure

Een maatwerk bar, perfect afgestemd

Wanneer de standaard niet past

Wil jij een perfect afgestemde bar creëren? Ondanks beperkte ruimte of een specifieke eis? Met maatwerk RVS is het mogelijk een maatwerk bar te realiseren die voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van functionaliteit, efficiëntie én stijl. 

Volledige controle op de indeling

Welke functionaliteiten en elementen zijn nodig? Met maatwerk tap- en lekbladen of werkstations heb je volledige controle. Creëer een perfecte bar die naadloos aansluit bij het horecaconcept.

Routing optimalisatie

Een maatwerk bar is niet alleen functioneel, maar bezit ook een efficiënte workflow. Met routing optimalisatie realiseer je immers ook maximale productiviteit. Zo zorg jij dat medewerkers alles binnen handbereik hebben, drankjes snel en efficiënt geserveerd kunnen worden, en de debras binnen mum van tijd verdwijnt.

Hygiëne

Een maatwerk bar geeft nog meer opties, zoals een tapblad waarbij vocht sneller wegloopt. Dat werkt prettig en verbetert hygiëne. Een naadloos tapblad zonder kitrand of design wat makkelijker schoon te maken is bevordert dit ook.

Uitstraling maatwerk bar 

Naast functionaliteit en efficiëntie is de uitstraling minstens net zo belangrijk. Kies een tapblad of tapzuil in een bepaalde maat of vorm, of specifieke kleurafwerking. Stimuleer verkopen door dranken extra op te laten vallen met bijvoorbeeld een brugzuil, cocktailstation, tapwand of biertanks boven de bar. 

Scoren met horecarendement bij betaald voetbal organisaties | Brochure

Andere brochures

› Scoren met horeca rendement bij betaald voetbal
Meer winst, minder zorgen
Start met tapautomatisering Doseren en Registreren

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall