Baut & Dreesmann

Michiel van der Eerde (BAUT & Restaurant C) uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland!

De verkiezing is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en staat onder leiding van een speciaal samengestelde vakjury. Juryvoorzitter Hans Steenbergen over Michiel van der Eerde: “Rock & roll in de keuken. Lef, creativiteit, risico. Ondernemerschap pur sang. Michiel van Eerde belichaamt de nieuwe tijdgeest. Grenzeloze verbeelding, tomeloze energie, geweldige teamplayer. Pop-up restaurant Baut is al op 4 locaties in de hoofdstad succesvol geweest, een vijfde locatie komt eraan. Daarnaast heeft hij op een vaste plek Restaurant C geopend. Onvergetelijke ervaringen worden gecreëerd op een totaal nieuwe manier. En daarom, vanwege zijn lef, risico, creativiteit, smaak en ondernemerschap is Michiel Meest Markante Horecaondernemer 2016/2017 geworden.”

Van Duijnen Horeca Service helpt pop-up restaurant BAUT met het halen van maximaal rendement uit de drankverkoop. Vanaf het begin van BAUT in de Wibautstraat is er dus gekozen voor tapautomatisering. Zodat, door minimalisatie van verspilling (juiste dosering) en controle van de drankverkoop door de registratie van de getapte glazen, een goede marge mogelijk is. Ook zorgen we er voor dat de tapautomatisering steeds mee kan naar een nieuwe locatie.

Namens het voltallige team van Van Duijnen Horeca Service feliciteren we Michiel met deze fantastische award! Het volledige persbericht van KHN over de verkiezing ‘Meest Markante Horecaondernemer’ is hier beschikbaar.

meest-markant-michiel-khn

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Tafel biertap in karaoke kamer Amsterdam