Baut & Dreesmann

Michiel van der Eerde: meest markante horecaondernemer van Nederland!

Meest markante horecaondernemer

Samen de horeca naar een hoger niveau tillen

De Meest Markant-award is een initiatief van KHN, de branchevereniging voor de Nederlandse horeca. Met deze award en andere activiteiten zet KHN zich in voor een sterke en dynamische horecabranche, die een belangrijke bijdrage levert aan de Nederlandse economie en samenleving.

Wordt jij de volgende Meest Markante Horecaondernemer?

Ben jij een gedreven horecaondernemer met een uniek concept en een inspirerend verhaal? Meld je dan aan voor de volgende regionale verkiezingen en maak kans om in de voetsporen te treden van de winnaars die jou al voorgingen.

Horecaondernemer Michiel van Eerde 2016 / 2017

Juryvoorzitter Hans Steenbergen over horecaondernemer Michiel van der Eerde: “Rock & roll in de keuken. Lef, creativiteit, risico. Ondernemerschap pur sang. Michiel van Eerde belichaamt de nieuwe tijdgeest. Grenzeloze verbeelding, tomeloze energie, geweldige teamplayer.

Pop-up restaurant Baut is al op 4 locaties in de hoofdstad succesvol geweest, een vijfde locatie komt eraan. Daarnaast heeft hij op een vaste plek Restaurant C geopend. Onvergetelijke ervaringen worden gecreëerd op een totaal nieuwe manier. En daarom, vanwege zijn lef, risico, creativiteit, smaak en ondernemerschap is Michiel Meest Markante Horecaondernemer 2016/2017 geworden.”

Maximaal rendement uit de drankverkoop

Van Duijnen Horeca Service helpt pop-up restaurant BAUT met het halen van maximaal rendement uit de drankverkoop. Vanaf het begin van BAUT in de Wibautstraat is er dus gekozen voor tapautomatisering. Zodat, door minimalisatie van verspilling (juiste dosering) en controle van de drankverkoop door de registratie van de getapte glazen, een goede marge mogelijk is. Ook zorgen we er voor dat de tapautomatisering steeds mee kan naar een nieuwe locatie.

Gefeliciteerd Michel!

Namens het team van Van Duijnen Horeca Service feliciteren we Michiel met deze fantastische award! Het volledige persbericht van KHN over de verkiezing ‘Meest Markante Horecaondernemer’ is hier beschikbaar.

Meest markante horecaondernemer van Nederland

Tsibo Lin: Meest Markante Horecaondernemer Amsterdam 2019

Tsibo Lin, bekend van onder andere de Foodhallen en Mr Jordaan, is door KHN Amsterdam uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Amsterdam. Hij mag zich hiermee een jaar lang de meest inspirerende en innovatieve horecaondernemer van de stad noemen. Bekijk bron.

Lef en visie

De jury roemt Tsibo om zijn lef en visie. Hij durft te investeren in vernieuwende concepten die niet altijd vanzelfsprekend succesvol zijn, zoals de transformatie van Meat West & Halte 3 naar de Kanarieclub. Met oog voor detail en een scherp gevoel voor wat de markt wil, weet hij keer op keer succesvolle horecaondernemingen neer te zetten.

Waardevolle bijdrage 

“Tsibo is een waardevolle bijdrage aan de Amsterdamse horeca”, aldus Pim Evers, voorzitter KHN Amsterdam. “Hij is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar inspireert ook zijn collega’s met zijn lef en creativiteit. De Foodhallen is een van de meest populaire toeristische attracties van Amsterdam geworden, en dat is mede te danken aan Tsibo’s visie en doorzettingsvermogen.”

Ambitie om te blijven innoveren

Tsibo Lin is vereerd met de prijs. “Het is een stimulans om te blijven innoveren en nieuwe concepten te ontwikkelen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan een levendige en diverse horecabranche in Amsterdam.”

Nominatie voor landelijke titel

Tsibo Lin mag zich nu een jaar lang Meest Markante Horecaondernemer van Amsterdam noemen. In het najaar van 2019 maakt hij kans op de landelijke titel. De winnaar van de landelijke verkiezing wordt gekozen door een onafhankelijke jury.

Over Tsibo Lin

Tsibo Lin is een horecaondernemer met een passie voor Amsterdam. Hij is onder andere eigenaar van de Foodhallen, Mr Jordaan, Hotel De Hallen, Hotel Vinkeles en Hotel TWENTY8. Lin staat bekend om zijn creatieve concepten en zijn durf om te vernieuwen.

Over de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer

De verkiezing Meest Markante Horecaondernemer wordt elke twee jaar georganiseerd door KHN. Met deze prijs wil KHN innovatieve horecaondernemers in het zonnetje zetten en ondernemerschap stimuleren. De winnaars van de regionale verkiezingen maken kans op de landelijke titel.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall