Hoe ga je om met je horeca koelkast of koelbuffet? | Van Duijnen Horeca

Opstarten horeca koelkast

Handleidingen

Opstarten van horeca koelkasten

Hieronder zie je een handleiding over je hoe je jouw horeca koelkast of koelbuffet weer in gebruik neemt. Als specialist in dranktechniek geeft Van Duijnen Horeca Service graag tips en instructies om storingen te voorkomen.

Assistentie

Deze handleidingen en instructies zijn samengesteld ten tijde van de verplichte sluitingen gedurende COVID-19 lockdowns. Om te assisteren bij het goed opstarten nadat de installaties een tijdje niet gebruikt zijn.

Advies en handelingen voor je horeca koelkast:

• Controleer de binnenzijde van het koelbuffet op vervuiling. Mocht er onverhoopt toch schimmel zijn ontstaan of een andere vorm van vervuiling, reinig dit dan eerst met een mild sopje.
• Zet het meubel aan d.m.v. de aan/uit schakelaar.
• Controleer of de setpoint van de thermostaat nog op de juiste temperatuur staat ingesteld, de koelcompressor, de condensor- en verdamperventilator opstarten.
• Alles draait en geen vreemde geluiden? Laat het koelmeubel een kwartiertje draaien en controleer of de temperatuur terugloopt voordat je het meubel weer gaat inruimen.

Tips voor je horeca koelkast of koelbuffet

Vragen of hulp nodig bij een frisse start?

Heb je onze tips over het buitengebruikstellen van je horeca koelkasten of koelbuffetten en tapinstallaties opgevolgd, dan zal je waarschijnlijk snel kunnen beginnen. Voor vragen of telefonisch advies zijn we bereikbaar op 036–538 78 78.

Lees ook onze blog: Van Duijnen en de anderhalve meter horeca: zo hou je afstand, over diverse mogelijkheden om je gasten te ontvangen en toch afstand te houden.

koelbuffet IJver

Wist je dat?

Oude(re) koelingen veel meer energie verbruiken dan de horeca koelkasten van nu? Onze partner Horeca Techniek Nederland vertelt: “Voor een flessennest van 10 jaar of ouder is het verschil zo groot, dat je deze binnen 14 maanden terugverdiend.”

Vraag Horeca Techniek Nederland om advies

Zij helpen je graag met een advies voor horeca koelkasten. Wil jij weten of het voor jou verstandig is om je huidige koeling te vervangen met een nieuw exemplaar? Neem contact met ze op of bel ze op 020 631 54 77.

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall