Opstart tips voor koelbuffetten

  1. Home
  2. Handleiding
  3. Opstart tips voor koelbuffetten
Handleiding

Opstarten van je drankenkoeling

Hieronder zie je een handleiding over je hoe je het koelbuffet weer in gebruik neemt. Als specialist in dranktechniek geeft Van Duijnen graag deze tips en instructies om storingen bij het opstarten te voorkomen.

Advies en handelingen voor het in gebruik stellen van het koelmeubel:

• Controleer de binnenzijde van het koelbuffet op vervuiling. Mocht er onverhoopt toch schimmel zijn ontstaan of een andere vorm van vervuiling, reinig dit dan eerst met een mild sopje.
• Zet het meubel aan d.m.v. de aan/uit schakelaar.
• Controleer of de setpoint van de thermostaat nog op de juiste temperatuur staat ingesteld, de koelcompressor, de condensor- en verdamperventilator opstarten.
• Alles draait en geen vreemde geluiden? Laat het koelmeubel een kwartiertje draaien en controleer of de temperatuur terugloopt voordat je het meubel weer gaat inruimen.

Vragen of hulp nodig bij een frisse start?

Heb je onze tips over het buitengebruikstellen van je koelbuffetten en tapinstallaties opgevolgd, dan zal je waarschijnlijk snel kunnen beginnen. Voor vragen of telefonisch advies zijn we bereikbaar op 036–538 78 78.

koelbuffet IJverHeb je toch hulp nodig bij het weer in gebruik nemen van je koelingen, tapinstallaties of het reinigen van de leidingen? Dan komen wij graag bij je langs tegen een gereduceerd tarief. Van Duijnen biedt hulp bij de opstart tegen speciaal tarief van € 99, dit is inclusief voorrijkosten en een half uur werk.*

Wil je gebruik willen maken van deze tijdelijke aanbieding, maak dan snel een afspraak. Bel 036 538 78 78 of mail naar onze afdeling customer service: cs-horeca@vanduijnen.nl

*Mocht het meer werk zijn dan rekenen we daarna ons gewone uurtarief van € 79,56 per uur. Deze aanbieding is alleen geldig t/m 01/07/20 bij de opstart tijdens de coronacrisis o.v.v. openingsactie.

Lees ook onze blog: Van Duijnen en de anderhalve meter horeca: zo hou je afstand, over diverse mogelijkheden om je gasten te ontvangen en toch afstand te houden.
Bekijk ook onze video hoe je meer kunt verdienen aan je drankverkoop.

 

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Deze bedrijven werken al met ons samen

Zelftaptafel bij Heeren van Bommel in Zaltbommel
Deze bier- en postmixzuil maakt de bar bij Trinity Amsterdam compleet
Menu