Van Duijnen Horeca Service in top 5% meest duurzame organisaties in MVO evaluatie

Van Duijnen Horeca in de top 5% van alle leverancier en firma’s door EcoVadis geëvalueerd op het gebied van MVO

Als ’s werelds meest internationale brouwer neemt Heineken de verantwoordelijkheid voor de komende generaties en werken zij aan een duurzamere wereld. Met hun ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen en strategische duurzaamheidsprogramma ‘Brewing a Better World’ richt Heineken richt zich op zes pijlers: zorgvuldig watergebruik, CO2-reductie, duurzame inkoop, verantwoordelijke alcoholconsumptie, veiligheid en gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid. Zij nemen op elk punt in de value chain maatregelen.

Daarom heeft Heineken aan EcoVadis de opdracht gegeven alle leveranciers van Heineken te evalueren op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord ondernemen (MVO). Van Duijnen Horeca Service heeft deelgenomen aan deze duurzaamheidsevaluaties en verdient met een zeer hoge score een “GOUD” rating.

Wij zijn erin geslaagd een score van 62 punten van de 100 te behalen en hierdoor behoort van Duijnen Horeca in de 5% hoogst scorende organisaties.

Zie hier onze score Heineken SUPPLIERS CSR ASSESSMENT powered by Ecovadis

Corporate Social Responsibility (CSR) of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in het Nederlands is voor Van Duijnen Horeca heel belangrijk en daarom zijn we hier erg trots op . Onze klanten verwachten van ons dat wij op een verantwoorde wijze zaken doen en hier transparant over communiceren.

Weten wat wij op het gebied van duurzaamheid voor jouw horecaonderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op of bel 036 538 78 78 of mail naar info@vanduijnenhoreca.nl

 

 

 

 

Over Van Duijnen Horeca

Wij helpen horeca ondernemers met duurzame oplossingen in tap- en koeltechniek om het maximale uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor een advies, de installatie en het onderhoud. De one stop shop voor je dranktechniek met een oplossing op maat.

Over Van Duijnen Horeca Service

Deze bedrijven werken al met ons samen

Link in bio | project tafel biertap bij Hole in the Wall